Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupě půlky rodinného domu (rady jak nato) Nutné

U nás sme domluvení s babkou tak, že ten kdo vslastně ,,zachrání,, ten vrch, tak na toho se hned potom přepíše celý barák. Tak to bude i sepsáno jako smlouva do určité platnosti. Další věc proč to chceme je ten, že se k tomu nikdo z rodiny nemá, každý na to sere a babku nechává napospas. Otec chce právě pak ještě do této smlouvy uvést to, aby se nemuselo později, až babička umře, vyplácet rodině. Chovají se tak jak chovají a nikdo oto nestojí něco řešit.
A to vám ještě řeknu to že každý z rodiny dostal od státu za ůmrtí strejdy něco okolo 80tis a babka pres 120. Ale jediny otec a babka ty penize nechteji a tudiz je chcou pouzit na koupi aspon te jedne ctvrtky.

Přesnější informace budu vědět až příští týden ale prostě podle toho právníka, který se celou dobu touto věcí zabýva, nelze dražit majetek za víc než je jeho hodnota.
Prej je to jako kdyby sem si koupil auto za 100tis. , pak mi exekutoři auto sebrali s tím že se neplatil a nadělal jsem dluh 250tis. A nemužou za něj chtít 250tis v dražbě jelikož jeho hodnota je max 100. Tak bylo vysvětleno.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny