Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LPG - v mrazech jezdím víc na benzín, než na plyn

Zdarec,

Uz si me tu mozna par lidi pamatuje.

Kazdopadne. Predelaval jsem toho citroena zx 1.6i jednobod 1992. Jasny asi bude rozdil mezi ctvrt stoleti starym jednobodem a oktavkou.

K veci. Dost jdem toho procetl nez jsem sel na prestavbu. Byl jsem smkren s tim ze po xxx forech bylo psano o cca 50 stupnich chladici kapaliny. Pri teto teplote se teprve preplo na lpg. Rikam to technikovi v Lbc kde mi to delali a ussmal se. Ze to jde rychle dopredu a toto uz se temer nedeje.

U meho citrouse mam to tedy takto. Musim proslapnout na nejakych 2500 kdyz je to studeny a kdyz je to teply tak se mi zda ze to sepne kolem 2tis. V lete jsem jen natocil auto a prd do par vterin vrnelo na lpg.

Jednu dpbu kdZ to jeste nebylo odladeny a bylo cca -3 tak jsem musel jet cca 1/2km benzin a pak uz to na plyn jelo. Sice linejsi ale jelo. Po serizeni (prala se lpg jednotka s citroenackou) se mi to zda jeste o dost lepsi. Dnes rano bylo ca -6/-7 a start benzin, cekam az to trochu spadne a proslapnu lehce na sepnuti lpg. Tzn do 10ti vterin vrni LPG.

Samozrejme se asi chova jinak jednobod jednotka s nejakym vicebodakem sekvencnim nebo jak to mas delane... Takze tak. Toto moje zkusenost.

A musim zaklepat. Zlaty LPG :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny