Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pračka neodčerpáva vodu

zdravim zdejsi guru,mam problem s prackou od zanussi fa 832,pracka napousti,ale nevypousti vodu,co stim ,odtokova hadice cista,cerpadlo vycistene a funguje,privod k cerpadlu taky,jen je v te hadici hadici balonek a to nevim jestli tam ma byt?pak uz to jde do bubnu a tak uz jsem nelezl.dekuji za odpovedi

Předmět Autor Datum
Mě jednou ucpala nahoře ve vaně pětikoruna jako špérklapka díru, kterou vede hadice do čerpadla. Byl…
Filuta 20.01.2012 02:58
Filuta
Někdo chodí do banky, jinému stačí rozebrat pračku.
Moas 20.01.2012 06:37
Moas
Vyndat zaklopku na připojce sifonu poslední
tinsmith 20.01.2012 12:18
tinsmith
Balonek v hadici? Tam by teda být neměl. Jediný balonek se může vyskytovat v odtoku ve zdi. Je to ku…
ladaadal 20.01.2012 07:03
ladaadal

Mě jednou ucpala nahoře ve vaně pětikoruna jako špérklapka díru, kterou vede hadice do čerpadla. Bylo to o zdravý rozum, čerpadlo fungovalo a když jsem do odtokové hadice fouknul, v pračce to bublalo, tudíž tonebylo nikde ucpané. Když jsem minci nalezl a odstranil, neteklo to dál. Byla tam schovaná ještě jedna.

Balonek v hadici? Tam by teda být neměl. Jediný balonek se může vyskytovat v odtoku ve zdi. Je to kulička s pérem a funguje jako zpětná klapka, aby nešel smrad z odpadu do koupelny. Mě pračka taky blbla a opravář zkusil ten balonek vyndat. Od té doby v pohodě a smrad žádný, prý to tam je jen pro jistotu. Ale balonek v hadici....... Co tvoje děti hrajou:-):-):-)nezapoměli v kapse pingpongáč? Zkus ho vyndat a projít ještě jednou vše, jak říká filuta.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru