Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Subwoofer se zesilovačem 400W RMS 80W.Koukni a poraď díky.

Já to měl v autě za hovězích let. Teď už jsem o dekádu a několik aut starší, takže jsem aparaturu i s autem nechal mladšímu bráchovi.
Ale je fakt, že hudba je pak v autě mnohem příjemnější, když to podkresluje subwoofer. Samozřejmě že ten, co má v autě chrchláky, to odsuzuje a má to jen na zprávy. Neber to osobně.

A k tomu subwooferu od Geniusu - no jo, co chceš, sestava za pár korun a má to hrát dobře? Já mám u hudební aparatůry taky subwoofer, ale svýho času se prodával za nějakých 7 litrů (jen ten subwoofer). Nehuhlá, neduní, ale opravdu basuje. Ale taky ho nemám nastaven jen na vyhnání basů, ale na doladění toho, co nedají bedny a reciver. Takže subwoofery nejsou špatný, jen se musí umět použít a nepřehánět to a taky musí být celá sestava sladěná. Pokud tomu chybí střední pásmo, tak to opravdu jen hnusně duní a celá barva zvuku jde do prdele.

BTW - mladší brácha si taky nadšeně koupil 5.1 sestavu Genius (ono je to jedno, co je to za značku). On to ani tak nepozná, ale hraje to opravdu hnusně. ]:(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny