Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Betonáž tras v podlaze po rekonstrukci topení

Proč nejsou odborné informace vhodné pro neodbornou veřejnost?
• neodborníci nemají širší znalosti, aby mohli zvažovat další možné souvislosti problému a při formulování dotazu je zpravidla přehlédnou. Rada odborníka potom není adekvátní řešení situace.
• zatěžují odborníky požadavkem na zkratkovité vysvětlení širokých problémů, což není možné
• neodborníci často nachází pouze fragmenty informací, nevšimnou si, že musí přihlédnout k nutným souvislostem a tím vytvářejí často fatální chyby

Pokud přesně uvedete zadání, dostane se Vám odpovídající odpovědi. Pro můj návrh řešení jsem také uvedl východisko, které jsem z Vašeho zadání vydedukoval. Nedočetl jsem se o plastové vodě, měděných rozvodech s (tepelnou?) izolací, proč je potrubí pod úrovní podlahy i 40 cm jenom místy a jinde sotva pod povrchem a další...

Hydroizolace:
Jedním z důvodů je i antikorozní ochrana kovových potrubí, které trpí nejen vlhkostí prostředí, ale také tzv. bludnými proudy (viz též proděravělé nerezové nádoby bojlerů po 1 roce provozu).
Nemá cenu seznamovat Vás se všemi aspekty, které je nutné vzít v úvahu, protože problematika je tak široká a způsobů řešení tolik, že překračují možnosti tohoto portálu.

Prosím, konkretizujte svůj dotaz, pokud se k němu mám kvalifikovaně vyjádřit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny