Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Plovoucí podlaha oliva žádný lesk

Ahoj všem v obýváku jsme dělali plovoučku 8mm olivu ale je matná myslel jsem ,že když se koupí nějaký vosk v přípravku na vytírání bude podlaha lesklá ale to bohužel není.Existuje nějaká pasta či vosk??Lesklá je akorát mokrá děkuji

Předmět Autor Datum
Na plovoučku jsou specialní vosky. Ze začátku jsme to taky dávali, ale jak se po tom chodilo a postu…
Matyas xl 21.12.2011 14:53
Matyas xl
Jedenkrát jsem aktivně zkusil Bistrol a pak jsem se modlil, aby to šlo umýt - dělá hrozné šmouhy. Je…
kejki 21.12.2011 23:48
kejki
No to bol aj náš obrovský problém. V dome máme 200m2 krásnej rakúskej lesklej jak sklo plávajúcej po…
Milan_Sk 24.12.2011 11:57
Milan_Sk
Ja mam stejny problem. Mam matnou tmavou podlahu, na ktere jde videt kazda stopa od manzelovych pono… poslední
Januska_x 31.01.2012 14:12
Januska_x

Na plovoučku jsou specialní vosky. Ze začátku jsme to taky dávali, ale jak se po tom chodilo a postupně se to "odíralo" , tak to bylo pořád flekaté. Takže už vosk ani nic jinýho na plovoučku nedáváme. A podle mých zkušeností je matný povrch praktičtější než lesklý. To je ale samozřejmě jen můj názor.

No to bol aj náš obrovský problém. V dome máme 200m2 krásnej rakúskej lesklej jak sklo plávajúcej podlahy, má asi 10 rokov a nič jej nieje. Minulého roku sme chceli dať do jednej miestnosti asi 50m2 tiež takú lesklú plávajúcu podlahu a asi 2 mesiace som to zháňal a nikde sa nedala lesklá zohnať. Je to pekná sprostosť keď to žiaden výrobca už nevyrába. V každom obchode ma presviedča predavač, že lesklá je šmyklavá a podomné debiliny. Zrejme takú podlahu ani nevidel, jeho problém. Nakoniec som musel kúpiť Hornbachu nijakú akciovú podlahu za 3 € čo sa ako tak podobá na lesklú a keď prejdete s mientosti kde je tá lesklá tak to cítiť, že tá z Horbachu je trošku drsnejšia. Skoro ma vtedy roztrhlo od zlosti prečo nevyrábajú lesklé podlahy. To sme boli ochotný dať aj 20 € za peknú lesklú plávajúcu podlahu. Ak mi niekto povie, že lesklá podlaha sa šmýka, tak by som mu najradšej skočil do úsmevu. Uznávam, že šmýkať v dome sa môže lesklá podlaha, ak niekto nekúri, kape mu tam voda zo stropu a následne mu to zmrzne :) Fakt mi dvihlo krvný tlak keď som si na to spomenul, čo sme zažili minulého roku so sháňaním podlahy. Dokonca dnes sa výrábajú podlahy s imítaciou dile, čiže majú špáry ako keramická dlažba. V obchode som stretol jednú pani, čo jej muž dal do celého domu podlahu so špárami a tá plakala, že to čistí so zbnou kefkou. Čiže našu podlahu stačí len raz za čas stiahnúť vlhkým mopom a je kárne čistá a lesklá. Žiadne špáry, žiaden relief = čisto !

Ja mam stejny problem. Mam matnou tmavou podlahu, na ktere jde videt kazda stopa od manzelovych ponozek. Dlouho jsem hledala neco, co by mi pomohlo. Nakonec jsem koupila v hornbachu pripravek firmy HG cistic s leskem pro laminat. Tento podlahu vycisti a jednou tydne ji jeste prejedu vyrobkem Ochrana a lesk pro laminat od stejneho vyrobce. Je sice fakt, ze vyrobky jsou drazsi (200-300 Kc, co si pamatuju), ale prvni varku mam uz vic nez mesic a podlaha je fakt krasne leskla..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru