Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem prosím o radu jak sestavit postel se sklápěcím mechanismem

zakoupil jsem čalouněnou postel s úložným prostorem 140x200. při sestavení mi nejdou nasadit pružiny ke sklápěcímu mechanismu. ať to zkouším -odmontované k matraci nebo přimontované - stále je mezera k napnutí pružin strašně velká.pružiny jsou tuhé, že nemám sílu je navléknot na sklápěcí mechanismus. Prosím poraďte. Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pružinu neboli péro montovat na otevřený sklápěcí mechanizmus tak, že jeden konec nasadíš kde má být… nový
Stefran 11.12.2011 00:06
Stefran
Díky všem zarady, zkusil jsem to podle rady kecala. šlo to nasadit, ale byla to fuška. Po nasazení s… poslední
jarka1 11.12.2011 19:35
jarka1
Chtělo by to foto. Jestli je to pákový mechanismus s jednou pružinou, tak ten jsem likvidoval minulý… nový
čumil_old 11.12.2011 11:55
čumil_old

Díky všem zarady, zkusil jsem to podle rady kecala. šlo to nasadit, ale byla to fuška. Po nasazení se mi to ale moc nezdálo, tak jsem zavolal výrobci a ten se mi omluvil a řekl, že mi poslali malé pružiny. takže problém je vyřešen. Ještě jednou díky.

Chtělo by to foto. Jestli je to pákový mechanismus s jednou pružinou, tak ten jsem likvidoval minulý týden na starém (22let) gauči a normálně se dala sundat (i vrátit) rukou. Při otevřeném gauči, jinak se tam přeci nedostaneš, nemá mít ta pružina žádný velký tah.
Ten překonáváš při zavírání a při něm funguje sklápěný rám jako páka pro překonání tahu pružiny. Pak to jakoby skočí dolů a pružina drží rám dole.
Veliká švanda je, když ten krám stěhuješ a v nehorším místě na schodech se to otevře. Při přemisťování převazovat proti otevření.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru