Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou snadno ovladatelnou meteostanici?

Zdravím,
máma je nadšenec přes počasí, klidně 8x za den přepne televizi aby se podívala na aktuální předpověď, na internetu má různé německé stránky s předpovědí a fotkama ze satelitů. Proto jsme se s tátou rozhodli dát jí pod stromeček meteostanici.
Cenou se mám prý vejít do 2000. Chtěl bych něco v čem se 50letý člověk zorientuje (ne ohromné množství informací bez jakéhokoli uspořádání a šílené ovládání k tomu), aby ta stanice nějakou dobu vydržela, chtěl bych ji s venkovním bezdrátovým teploměrem a chci aby ukazovala aktuální stav co nejblíže místu bydliště (Praha) na několik dní dopředu.
Ideální stav- nějaké podrobnější vyobrazení jak je teď, jaké má být dnes počasí a jak má být na pár dní dopředu. Jenom netuším, jestli je lepší aktualizace dat přes rádiové frekvence, nebo z USB vysílače po internetu.

(Tedy já o tom nevím vůbec nic, proto se ptám.)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
co něco z conráda http://www.conrad.cz/teplomery-a-meteostanice.c171 92
mik.miky 15.11.2011 16:31
mik.miky
Určitě děkuju za radu. Už jsem pokročil dál, chtěl bych asi koupit jednu z těhle dvou a rád bych sly…
Potkan007 16.11.2011 12:24
Potkan007
Dobrý den ,prosím Vás chtěl bych vědět jaké čidlo musí být k meteostanici WS 2005. Prodavačka mi pro… poslední
denis123 25.06.2013 15:45
denis123

Určitě děkuju za radu. Už jsem pokročil dál, chtěl bych asi koupit jednu z těhle dvou a rád bych slyšel názor (třeba proč to nekupovat). Zdá se, že to jede v Číně na páse za sebou. Naprosto stejné rozložení obrazovky, stejné parametry, stejný USB vysílač, stejné bezdrátové čidlo.
http://www.alza.cz/hyundai-ws-2194-internet-d19101 8.htm
http://www.alza.cz/evolve-emc447-pilot-d170257.htm

edit: Jeden z těhle dvou proto, že se mi líbí jak je všechno vidět bez mačkání tlačítek- jiné stanice mají určitě stejné funkce, ale musí se přepínat mačkáním tlačítek a tomu bych se chtěl vyhnout. Nainstaluju si do PC software, dám si k počítači vysílač, máma dostane do obýváku stanici a za okno čidlo. Uvidí všechno a nemusí se učit k čemu je jaké tlačítko. Už jsem ji naučil se Symbianem, teď ji učím s notebookem a další věc na učení bych už psychicky neustál.
Anglicky se učí, takže slovíčka jako "TODAY", názvy dnů, "HI/LO", "WIND", "MOON" nebudou problém.

Dobrý den ,prosím Vás chtěl bych vědět jaké čidlo musí být k meteostanici WS 2005. Prodavačka mi prodala čidlo WS senzor 1819 a já mám pocit ,že se to spolu nepáruje.Může být toto čidlo k uvedené meteostanici? Děkuji za odpověď Jurkovič.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru