Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spárování klíče s centrálem renaut clio

Dobrý den koupil jsem Renolda clio se 2 klíčky. Centrál na dálku ovládá jen jeden, když jsem ten druhý zkoušel spárovat s centrálem. Tak že jsem v aute podržel knoflík pro zamknutí a pak tlačítko na druhém klíči, tak se načte poslední klíč, ale ten předchozí přestane fungovat. nevíte někdo co stím.

Předmět Autor Datum
Já to dělám tak, že vložím klíček do spínačky, otočím a zmačknu jako na odemknutí centrálu. Zamknou…
corve43 23.10.2011 20:26
corve43
Tak bohužel nic já to nákoduju jedině když podržím zamikání v autě tak dlouho než zustane svitit dio…
Tony.Dac 27.10.2011 18:23
Tony.Dac
Dobrý večer,myslím,že toto asi jen tak nepůjde,jde o plovoucí kod,který je vždy jedinečný pro danou…
Lubomír 27.10.2011 21:13
Lubomír
Tak u auta jsou dva klíče tak by měly fungovat oba?
Tony.Dac 28.10.2011 11:08
Tony.Dac
Samozrejme, ze ano, riesit to treba s predajcom.
fleg 28.10.2011 11:17
fleg
Dobrý den,zde si můžete stáhnout uživatelský manuál k Renaultu,model si zadejte sám,je to možná důle…
Lubomír 29.10.2011 10:58
Lubomír
Tak nic jsem nenašel :.( poslední
Tony.Dac 05.11.2011 13:06
Tony.Dac

Tak bohužel nic já to nákoduju jedině když podržím zamikání v autě tak dlouho než zustane svitit diod na palubce pak zmáčknu klíč a funguje, ale přestane fungovat vždyck ten předešlí a to sem skoušel mačkat oba najednou, posobě a nic vždy funguje jen jeden který zrovna nastavím.

Dobrý večer,myslím,že toto asi jen tak nepůjde,jde o plovoucí kod,který je vždy jedinečný pro danou operaci,takže se spárováním se dle mého názoru rozlučte.Jinak by bylo celkem jednoduché auto odemknout jednoduchým udělátkem z dálkového ovládání,potom by bylo zbytečné auto zamykat.Něco jiného jsou například bezdrátové zvonky a podobná zařízení,pracují na podobné frekvenci jako dálkové zamykání,ale dále jsou řešeny mnohem jednodušeji,proto můžete mít ovladačů libovolný počet.:-)

Dobrý den,zde si můžete stáhnout uživatelský manuál k Renaultu,model si zadejte sám,je to možná důležité,nedavno jsem řešil podobný problém na Citroenu a reinicializace dálkových ovládání se u modelů liší.Jeden manuál jsem si stáhl a nastavení dálkového ovládání tam je,nyní záleží už jen na vás.Dumal jsem nad tím a došel k závěru,že by to nakonec jít mělo,přivedla mě na to moje GSM zabezpečovačka,mám napárované čtyři ovladače a jsou funkční,pokud to má podobný systém,tak uspějete.:-)renault-manualy

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru