Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Uprava elektroinstalace v byte

Uz jsem se tu nad ttim zamyslel a asi to tak udelam. V baraku mame televizti i internet od UPC, kabel jde od nejakyho rozdelovace na chodbe skrz predsin do pokoje do ty datovy krabicky a pak k TV a Wifi, je fakt ze kdyz uz se v tom budu vrtat tak to muzu vysekat vsechno.
Ale ted nevim jestli veskery ty kabely co budu tahat mam natahnout v husich krkach nebo je napevno zaomitat, ale nejlepsi bude tam ty krky asi anrvat vsude pro pripadny vymeny kabelu v budoucnu...a taky uvazuju ze bych si protah v nakejch chranickach i kabely od TV..

Svetla zustanou z vetsi casti puvodni,akorat v tom pokoji kde mam terarka to budu delat svetla nove,ale i tak pokud bude ten kabel v trubce tak to vyuziju, na misto stavajiciho lustru dam krabici a z ni si natahnu lustr nove tam kam potrebuju.

Ty puvodni krabice jsem snad z vetsi casti nasel vsechny.. vetsina jich byla pod stukem, v nich jsem kontroloval spoje jako prvni po tom co mi to tu vylitlo.

A ten medenej okruh urcite zrusim, je to prasarna. Jsem zvedavej co mi na to rekne ten elektrikar az to uvidi:) Dneska jsem s nim mluvil a prijde v sobotu dopoledne,takze pri trose stesti to tu tu bude v nedeli uz komplet rozsekany:D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny