Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Uprava elektroinstalace v byte

Jeste tady k tomu ponechani toho okruhu v medi- to ej prave ten nejvic zprasenej, co na nem jsou cokolady zaomitany ve zdi. a kdesi je napojenej prave na stavajici hlinikovy vedenia v tom to asi nevydrzelo,takze z toho ponechani nic nebude,maximalne z toho pujde pouzit nejakej kabel..

V kouplene asi zadnou zasuvku delat nebudu, mam nejmensi koupelnu co jsem kdy videl a zadnej spotrebic krome holiciho strojku se tam nevejde:) potom v predsini bych chtel zasuvky 2 aby byl kam pripojit vysavac a treba nabijecka na akucku nebo neco, stejne tak jednu zasuvku do satny kam mozna vyhledove soupnu taky terarko:) a pak v kuchyni bych potreboval zasuvky 3 z cehoz by jedna byla pro mikrovlnku druha na rychlovarnou konvici a prilezitstne mixer nebo neco... to uz je ale asi mozuna moc velikej odber na jeden okruh...

Svetla asi z vetsi casti poencham jak jsou,akorat ten pokoj kde mam terarka bych hodil na okruh zvlast a ty svetla tam uplne predelal.

Jinak se jedna o byt v cihlovym baraku z nejakyho 60.tyho roku a veskery to elektro je tady jak sjem se dneska dozvedel puvodni. Pricky okolo jadra jdou betonovy, obvodova teda cihla.

Ja si z prace pujcim drazkovacku(nebo jaks e rika takovy ty flexe se dvema kotoucema) a prumyslovej vysavac takze pri tom asi nebude ani tak strasnej bordel

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny