Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Uprava elektroinstalace v byte

Mozna se budu ptat blbe, ale byt je Tvuj?
Jestli jo a chces tam dlouhodobe bydlet, tak bych opravdu na Tvem miste zacal uvazovat nad radikalnejsi renovaci elektroinstalace.
Aktualni problemy bych resil nejakym provizorne, ale bezpecne natazenym kabelem a mezitim dukladne a dobre po chvilich rozmyslel, kde by se Ti zdala sikovna zasuvka, ktera zasuvka by chtela posunout kam (jestli vubec), jestli by to v nejake mistnosti nechtelo dve svetla (centralni a nad jidelni stul treba) a tak.
To, co, jak a kam se zapoji, bych ted neresil, na to jsou predpisy nebo zvyklosti, to poradi elektrikar. Budto nejakej tady na foru, nebo idealne ten, od kteryho si to nechas udelat (bez referenci od dobrych znamych bych si domu nepozval ani malire na predsin).
Pokud si to mermomoci chces delat sam (taky si jako neelektrikar predelavam elektroinstalaci v byte, ale elektrovzdelani a patricny papiry mam, jenom tu praxi ne), tak vsechno dvojnasob rozmyslet a dukladne pohledat po netu a vyptat se, at si nenabehnes.

Takze jeste jednou: moje rada je pro ted bezpecny provizorium (s durazem na slovo bezpecny) a pripravovat predelani elektroinstalace.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny