Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Likvidace molů

Tady máte bohatou molí diskuzi, snad tam něćo najdete :-). Já měl moly ve skříni, dal jsem tam sušenou levanduli a dobrý :-). Ale třeba ještě vyhráno není, jestli tam nebyli jen samečci, ale samičky a nakladly mi tam vajíčka, můžou se mi tam "motýlci" objevit i za 8 let :-). Je to ale skříň na chodbě, kde jsou staré věci a je jich tam moře, než bych všechno přebral od vajíček ( jestli tam jsou ) asi bych dost zestárnul :-).
Jinak daří se jim ve vlhku, takže z prádelny do koupelny to bylo z bláta do louže :-). No jednak je teda důležitý se zbavit těch živých poletujících, to by mohlo pomoct nějaký z těch odpuzovadel ( taky jim prý vadí cigaretový kouř..jinak levandule, bobkový list, údajně citrusy atd.). No a pak se zbavit těch vajíček a housenek. Housenky by problém být neměly, vajíčka nevím jak jsou velká, ale pokud se zbavíte motýlků, další klást nebudou. A z těch stávajících se do týdne vylíhnou housenky...No budete mít chvíli o zábavu postaráno.
No a jinak odstranit tu vlhkost..Což asi u prádelny a koupelny jde dost blbě..
Tak hodně zdaru! Jinak co se týče ochranitelských tendencí ( pro prasaka :-) )..Ne že by mol nebyl taky zajímavé zvířátlo, ale srovnávat se s potkanem co do inteligence a vnímání se asi nedá...I tak bych neměl potěšení je rozplácávat po stěně, dal jsem přednost levanduli a naštěstí to pomohlo, ale kdyby nebylo zbití..
No a s vajíčkama ani housenkama problém nemám :-). I když...Možná bych ty housenky taky zavezl v krabičce za město, kdo ví :-)).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny