Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Centralni rosici zarizeni

le prave me taky trosku vrta hlavou co kdyz ten ventil odejde
V každý pračce jsou paralelně 2-4ks a ještě jsem neslyšel o nikom, komu by selhal. Pro zvýšení bezpečnosti můžeš dát třeba dva za sebe. Z ventilu jsem nikdy strach neměl, za to logika ovládání může selhat velice snadno. Ale těma tryskama toho zase tolik neproteče, tak bys měl po příchodu domu z terárií paludária místo terárií, ale sousedy bys vyplavit neměl. Ono všechno má svá rizika. Mě to za těch x let co to tak víceméně neselhalo.

Ten vyklenek ve kterym bych pripadne tu nadrz mel je v uplny tme i pres den tak by ty rasy nedelaly takovej problem, mam tu nejaky akvarijni cerpadylko ktery by tam mohlo nonstop cirkulovat. a kdyz bych to 3x do roka vyplach treba peroxidem tak si myslim ze by to mohlo fungovat..
Tys asi nikdy neměl akvária, že? Řasy tam porostou, ať to bude kdekoli. Další věc je prach, hmyz atd... a trysku ucpeš vééélice snadno a vyčistit téměř nejdou.

O čerpadlech vim relativně málo. Dle mého když budeš mít třeba kalový čerpadlo s výtlakem 50m (5bar), tak si proti té trysce stejně moc fungovat nebude (předpokládám, že tam nebudeš tahat coulovou hadici), ale možná se pletu. Vždy mi všichni tvrdili, že výkon (bráno jak tlak i průtok zároveň - průtok je dost jasnej) klesá s užší hadicí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny