Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dopravní nehoda.

Čau, už jste se někdy nachomýtly k dopravní nehodě s vážnějšími zraněními? Já dnes ano a abych řek pravdu nevěděl co mám dělat, tak jsem akorát zavolal na 112. Jestli jste vy narazili na dopravní nehodu, jak jste vy postupovali?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Autem moc nejezdím. I v metru lze zachraňovat životy. Před rokem ve stanici Smíchovské nádraží se k… poslední
TNT 20.09.2011 10:40
TNT

Autem moc nejezdím. I v metru lze zachraňovat životy. Před rokem ve stanici Smíchovské nádraží se k rozjíždějícímu metru přiblížil dostatečně alkoholem posilněný chlap, dotek - let vzduchem - dopad hlavou na dlažbu (boule na hlavě jako kráva, pravděpodobnost otřesu možku). V okolí bylo dost lidí a minimálně 3 lidi vytáčeli linku první pomoci. Byl tam i týpek co dal letce do minuty po události do stabilizační polohy na bok, a potom vytáhl z batohu lékárnu! I takový nenápadní lidi jezdí veřejnou dopravou :-). Bylo tam dost lidí na pomoc a čumendu, tak jsme nezacláněli a raději odjeli, nevím jak to dopadlo.

Jinou příhodu mám u metra v Kobylisích, z podchodu ke katastrálnímu úřadu. Je tomu asi rok. Na zdi byl papír, kde sháněli svědky k přepadení člověka ve večerních hodinách. Údajně tři opálení lidé přepadli jednoho člověka, úderem do hlavy ho přiměli ke spánku, a potom ho okradli. Měl tam ležet zhruba půl hodiny než se někdo odvážil zjistit jeho životní funkce a zavolat mu záchranku, ono v sousedství je fontánka velmi oblíbená a okupovaná bezďáči. Lidi jsou už prostě otrlí a připosraní, nechtějí si dělat starosti. :-/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru