Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto anabolicky steroidy

Cus chci se zeptet ze zajimavosti daji se brat anabolicke steroidy nejak bezpecneji (jde hlavne o impotenci nadoby asi nikdo nechce obetovat ) jake jsou nejlepsi a jake kombinace atd... pokud stim mate skusenosti tak bych je uvital (narust svalove hmoty atd),kde se daji sechnat kvalitni nikolily cincka smrt v jehlach a jejich cena atd no proste vse co o nich vite jo a jeste jsem cetl a zda se mi to jako pitomost ze s tim muze zacit clovek ktery nikdy neposiloval a zacina rovnou se sterojdama.
Diky všem za učast

loading...
Předmět Autor Datum
S timhle si nehraj, nedopadá to dobře, možná impotence je zhuruba to nejmenší, co se ti může stát...…
Uroboros 04.08.2011 18:35
Uroboros
jde hlavne o impotenci nadoby asi nikdo nechce obetovat "Impotence nádoby"... ?:-|
Moas 04.08.2011 18:41
Moas
jak si kdyz sese impotentni je to jako by te vykastrovaly :D
acid 04.08.2011 18:44
acid
Jo to mělo být asi takto: jde hlavně o impotenci, nadobí asi nikdo nechce obětovat Tož interpunkc…
Prasak 05.08.2011 01:45
Prasak
Vůbec se nepokoušej pokoutně "sypat" steroidy pochybné kvality bez lékařského dohledu! To je minimál…
sHpy00n 04.08.2011 19:29
sHpy00n
sHpy00ne, velice dobře jsi to popsal, ovšem trochu Tě poopravím co se týká kyseliny mléčné. Tato kys…
corve43 04.08.2011 20:54
corve43
Když je začneš brát bez cvičení, naroste ti tak akorát panděro. Sakra, mě musel někdo podstrčit toh…
Remca 05.08.2011 01:16
Remca
Ja chcem brat AS len 1 mesiac metan 40 mg denne a testosteron 250 mg na davku každy 6 deň. Po tom da…
Weider 07.12.2011 23:20
Weider
na steroidy se vyser - demence, jak už zde řekli, jestli narůst, musíš máknout. kolegové podstatné…
Boeing 05.08.2011 03:50
Boeing
Zdravim, je videt ze o posilovani nemas ani potuchy. Pokud uz cvicis ( o tom ale pochybuju, protoze…
Schizo 05.08.2011 13:21
Schizo
Tento dotaz mi připomělo jeden článek s majitelem fitcentra, asi byl v Reflexu. Ten chlap byl překva…
TNT 05.08.2011 13:52
TNT
Ako byvaly pracovnik fitnescentra, ktory sice uz 15 rokov necvici a uz len pribera tuk (holt hnusna…
fleg 05.08.2011 16:58
fleg
B - komplex je jen další (znovu uznávám že ne nezbytně nutná) součást stravy při vyšším fyzickém výk…
Boeing 05.08.2011 18:22
Boeing
Problem gainerov je prave rychle priberanie, zo zaciatku ti urcite imponuje, ze naberas silu a objem…
fleg 05.08.2011 20:36
fleg
tak máš v hodně věcech pravdu, jen mi vadí ty hromadné předsudky. Každý nechce vypadat jak zabiják s…
Boeing 05.08.2011 21:08
Boeing
Nemyslim, ze mam predsudky, je to skor prax, ja ganinery neodsudzujem len sa snazim vysvetlit co sa…
fleg 05.08.2011 22:11
fleg
Už som prečítal veľa článkov,ale tieto sa mi páčia.Ja cvičím len prerušovane.Vždy sa prihodilo niečo… poslední
Hip3hop 05.02.2013 21:32
Hip3hop
ja by som sa tiež chcel poradit, chystam sa brat metan aj testosteron, metan 1 mesiac 40 mg denne a…
Weider 07.12.2011 22:59
Weider
Jo jasně, kamarád či nějaký jiný anaboloblb ti dá fundovanou radu. Jinak rád bych věděl, jak zjistíš…
FilipS 10.12.2011 20:58
FilipS
Di makat do uranovejch dolů a nepotřebuješ do sebe rvát sračky. Je to proti přírodě. Jestli seš chla…
ladaadal 08.12.2011 05:51
ladaadal
ladaadal dokopy si mu neporadikl nič len tu mudruješ :D
geronimo 10.12.2011 14:18
geronimo
Ano, jen mudruje, ale do pár vět shrnul výsledek celé předchozí diskuze.
Jack 10.12.2011 17:22
Jack
maš pravdu radšej poctivo odmakat potom to aj dlhšie vydrži a nespadne to hned
Weider 17.12.2011 16:00
Weider

S timhle si nehraj, nedopadá to dobře, možná impotence je zhuruba to nejmenší, co se ti může stát... Je spousta doplňků co jdou používat, jsou ozkoušené a fungují dobře. Taky to chce správný jídelníček a solidní trénink. Hodně záleží i na věku. Projdi si stránky www.kulturistika.com ať si o tom uděláš aspoň trochu obrázek. Jinak spíš to řeš na speciálnim fóru. Ještě jednou opakuju, nezačínej s tím, dojedeš na to jako 99% lidí co to zkoušeli.

Vůbec se nepokoušej pokoutně "sypat" steroidy pochybné kvality bez lékařského dohledu! To je minimálně o zdraví.
Nejprve by sis měl pořádně nastudovat proč a jak svaly rostou než začneš pokládat opravdu hloupé otázky. Steroidy jsou především jen a pouze doplňkem stravy a mají stimulovat nárůst hmoty. Nic víc. Když je začneš brát bez cvičení, naroste ti tak akorát panděro. Tělo totiž neví co má růst. Musíš mu to říct sám. Sval roste jedině když má impuls k tomu aby rostl. A myslím tím pořádný impuls. Opravdu tvrdý trénink kdy budou svaly nesnesitelně pálit jak se do nich bude vyplavovat kyselina mléčná, kdy po tréninku ani nezvedneš ruku aby ses učesal... To je ten správný povel pro svaly že jsou slabé a musej narůst. Musíš začít tahat železo, tuny železa. Jinak neporosteš. Tahání pětikilových jednoruček na bicáky je k ničemu. Musíš to rvát desítkama, patnáctkama. Ale pozor na svalovou horečku z přetrénování. Ono nic se nesmí přehánět. Najdi si nějakého šikovného sparinga, začni pomalu kruhovým tréninkem a až po pár týdnech po zatažení těla přejdi na tréninky zaměřené na jednotlivé svalové skupiny. Hlídej si aby ti v tréninku nechyběly základní cviky dřep s činkou, mrtvý tah, tlaky vleže na lavici a shyby na hrazdě nadhmatem. Jestli chceš aby ti rychle narostly ruce, tak se zaměř více na tricepsy. Jsou větší, rychleji a víc rostou než bicáky.
K tomu nezapomínej na správnou životosprávu, stravování a hlavně odpočinek mezi tréninky. Jako doplněk stravy si dej nějaký proteinový kokteil a můžeš být v klidu; steroidy v tom kokteilu máš. I když jen ve stopovém množství, ale jsou tam.

P.S.: A neškodilo by trochu zopáknout češtinu.

sHpy00ne, velice dobře jsi to popsal, ovšem trochu Tě poopravím co se týká kyseliny mléčné. Tato kyselina se ve svalovině ukládá při práci, kdy se využívá látek uložených v těle (ATP) a následně látek (CP), které si tělo vytváří pomocí kyslíku dodaného při výkonu, hovoříme o t,zv anaerobní a aerobní práci. Podívej se na výkon vzpěrače, který při zvedání činky zadržuje dech a teprve po přemístění činky se nadechne. Jinak se kyselině odborně říká laktát. Tím, že je ve svalovině nahromaděná tak vše bolí a odplavovaním se napětí ve svalu uvolňuje. Užíváním anabolik nejvíce trpí játra a mohou způsobit i nadměrným užíváním smrt!! Proto nedoporučuji jejich užívání

Ja chcem brat AS len 1 mesiac metan 40 mg denne a testosteron 250 mg na davku každy 6 deň. Po tom dam udržiavačku dalej budem cvičiet len s proteinom gainerom alebo creatinom. Tredujem pomerne poctivo stale sa zlepšujem najme v sile. Len sa bojim vedlajšich učinkov :O

na steroidy se vyser - demence, jak už zde řekli, jestli narůst, musíš máknout.

kolegové podstatné řekli, jen rozvedu.

jako doplněk stravy jsou některé suplementy vhodné, abys to nemusel hledat složitě v potravinách a radikálně měnit jidelníček. pamatuj, že při hubnutí/nabírání je 50% úspěchu ve stravě, tedy vyživná jídla - libové maso, rýže, těstoviny atd. viz google.

třikrát týdně si doma zacvič (víckrat je kontraproduktivní, svaly se musí regenerovat min. 24 hodin a rostou v době spánku - takže dostatečný spánek) - najdi si cviky na celé tělo (google) a makej, neboj se přidávat a až si tělo zvykne na prvotní zátěž (cca 3 týdny), jeď cviko na krev, totálně co vydržíš. Narvi knihama (já šlohl z chodníku dlažební kostky) cestovku a máš činku a tak se dá nahradit spousta věcí. Cviky s vlastní váhou těla zapojují nejvíce svalů a produkují nejvíce testosteronu - nejlepší nárust. Neposiluj jen ruce, největší produkce testosteronu je ze stehenních svalů - dřepy s baťohem. stačí 30 - 40 minut 3x týdně např. 8 cviků ve 3 seriích. nepřeháněj počet cviků (max 10) a ani série (max 4) - vyšším počet posilíš strukturu svalů, ale neporostou.

Dopňky: nejsou nezbytně nutný, ale pokud máš tasemnici, pomůžou.

Na cca 2-3 měsíce.

Gainer (sacharidy, proteiny, bílkoviny): 3x denně - 1200,-
Creatin(podpora růstu svalů - nafoukneš se): 3x denně - 600,-
HMB (zrychluje regenaraci svalů): 2x denně - 500,-

Můžeš samozřejmě přidat další a další suplementy (BCAA, vytamíny, minerály), dobrý je i B - komplex, ale to bys za to vyhodil tisíce měsíčně, kdybys měl brát vše, co prodávaj.

Při pravidelném dodržování uvidíš znatelné výsledky už za 3 měsíce a nabereš cca 3-6 Kg.
Pokud chceš shodit tuk, hoď si na dny volna intervalák.

insiprace do budoucna: watch

Jednodušší způsob neexistuje.

Zdravim, je videt ze o posilovani nemas ani potuchy. Pokud uz cvicis ( o tom ale pochybuju, protoze jinak by ses neptal na takovy kraviny ) a stagnujes v rustu, pouzil bych jako prvni Cretin, at uz Monohydrat v prasku ( lepsi na plnici fazi ) nebo jako tyblety ( perfektni davkovani, na udrzeni hladiny ) . Mam osobne vyzkouseno a muzu vrele doporucit .

Ale uvedom si jednu vec. NEEXISTUJE zadna pilulka, kterou spolknes a rano mas svaly !! Na to zapomen, kdyby to tak bylo, byl by to tady samej kulturista. Je to jako s pripravkama na hubnuti, kdyby to tak fungovala, nebyla by polovina populace obezni .

Zalezi na jake urovni se chces v kulturistice pohybovat. Pokud zvolis Fitness, zapomen na predrazeny radoby super pripravky. Usetris si jatra a taky nemalo penez.Bohate postaci pestra, vyvazena strava a kvalitni bilkoviny + odpocinek .

Pokud budes chtit nekdy neco dokazat, tak to je beh na dlouuuhou trat, leta neuveritelnyho odrikani a driny utopeny v litrech potu .
Hodne stesti .

Tento dotaz mi připomělo jeden článek s majitelem fitcentra, asi byl v Reflexu. Ten chlap byl překvapen znalostí anabolik začínajících tinťítek, kdy řada z nich neměla problém to brát už od samého začátku. Lze to jen pochopit globálně z jiné branže nebo životní situace, jsou mezi náma lidi vymykající se normálu, práh sebekontroly mají nastaven zcela jinde.

Ako byvaly pracovnik fitnescentra, ktory sice uz 15 rokov necvici a uz len pribera tuk (holt hnusna civilizacia) to mozem povedat, ze zaklady posilovania sa za poslednych 60 rokov moc nezmenily. Pri posilovani uz nie je velmi co vynajst, netreba verit vsetkemu co sa pise a prezentuje peknymi obrazkami.
Steroidom by som sa vyhol z jedneho jednoducheho principu. Nikdy nevies ako sa tvoje telo zachova a poskodenie organizmu je vacsinou nezvratne. Poznam pripade ludi co brali par mesiacov a maju nasledky aj po 20 rokoch. Nebudem to opisovat co vsetko sa moze stat uvediem zjednoduseny priklad. Dajme tomu, ze prirodzena hranica vysky testosteronu u teba je 100. Cvicenim ti tato hladina kolise, ale vzdy sa vracia do normalu. Pri uzivani steroidov hladinu rozkolises tak, ze v normalne uz nikdy nebude. Vplyv hormonov na ludske telo a psychiku mozes vidiet na kazdom adolescentovi. Zmena hlasu, postavy, dokonca somatotypu, spravania, kvality pokozky, sexuality a pod...tym vsetkym si musel prejst kazdy, ale to bol prirodzeny vyvoj a hlavne smerovanie bolo urcene geneticky pri tvojom narodeni. Steroidmi vlastne prepisujes svoj geneticky vzorec a ver tomu, ze nie na obraz co by ta tesil. Inak tej impotencie by som sa bal najmenej;o).
A este k niektorym veciam co odzneli vyssie. Mam pocit, ze dnes mladi ludia hlcu informacie velmi rychlo a nestihaju ich spracovat. Inak by tu neodznievali rozne zmatocnosti.
Mozem ti povedat, ze cvicenie sa na celkovom vysledku podiela len cca 30$ percentami, hlavne co sa tyka sutazneho bodybuildingu. Pri rekreacnom je strava sice tiez dolezita, ale nekladie sa az taky doraz na celkovy vysledok, preto je tam cvicenie trosku dolezitejsie.
Strava je tvorena cukrami, tukmi a bielkovinami. Alternativne nazvy si sacharidy, lipidy a proteiny. Preto je scestne hovorit o bielkovinach a proteinoch v jednej vete ako sa tu stalo nemenovanemu userovi trosku vyssie.
V skratke.
Sacharidy potrebujes ako energeticky zaklad, podla toho aku energiu spotrebovavas sa sacharidy delia na mono, di a polysacharidy. Pri akutnej potrebe energie uzivas monosacharidy (hroznovy cukor napr), ktore sa v tele okamzite vstrebavaju. Naopak spracovanie polysacharidov trva telu dlhsie, preto sa vylucovanie energie rozlozi na vacsi cas.
Lipidy su casto podcenovanou zlozkou potravy, na prvy pohlad nezelanou. Zo stravy ich vsak vylucit nemozes. Rozdelujeme ich na jednoduche a zlozene, pripadne rastlinne a zivocisne. Su zdrojom energie pre telo v case vycerpania zasob sacharidov a zabranuju telu aby katabolizovali proteiny, su tiez dolezite pre organizmus pri mnohych procesoch (napr travenie potravy, vyziva organov).
Proteiny o nich basni kazdy zacinajuci kulturista. Proteiny sa v tele stepia na aminokyseliny. Tie rozdelujeme na esencialne a nesencialne. Esencialnych je tusim 13 a telo si ich nevie vytvorit, musis mu ich teda dodavat potravou. Toto je dolezity fakt pre vegetarianov, pretoze cisto rastlinna potrava neobsahuje vsetky esencialne aminokyseliny a dochadza k ich nedostatku v organizme. Zdrojom proteinov je napriklad maso, mliecne vyrobky, vajcia z rastlin hlavne soja, ci psenicne vyrobky. Proteiny su zakladnym kamenom pri raste svalov a su najcastejsie uzivanym doplnkom. Tu pozor na marketing. Tzv gainery velmi popularne a predavane na kila obsahuju ak si dobre pamatam len cca 10-20% bielkoviv. Pri tychto doplnkoch sice clovek nabera kilogrami, ale nie svalovej hmoty, je to tuk, ktory vznika nespalenim ohromneho mnozstva sacharidov, ktore telu dodavame.

Co sa tyka treningu urcite by som zaciatocnikovi neodporucal vyssie spomenuty kruhovy trening, ktory je zamerany na vytrvalost a vyzaduje si uz nejaku tu kondiciu. Idealne je asi zacat cvicit 2-3x do tyzdna cele telo s min 1-2 dnami prestavky. Po cviceni totizto nastupuje anabolicky proces (z nazvu nemusis mat strach je to prirodzeny proces), pri ktorom sa zvacsuje svalova hmota a pri castom cviceni by sme ho mohli zmenit na katabolicky, cize sa nam paradoxne bude svalova hmota zmensovat. Menej je viac v tomto pripade. Neskor mozes prejst na 2+1 alebo 3+1, ked precvicis cele telo v priebehu 2-3 dni.
Ako bolo spravne povedane rovnako dolezite ako cvicenie je nasledna regeneracia, takze dolezity je spanok, pomoze aj masaz a samozrejme strava. Jest treba najneskor 1h pred cvicenim lahke jedlo, ak je to tasi obed tak aspon 2h. Po cviceni si zajest az po cca 1h. Pri jedeni totizto potrebujes mat v zaludku krv, ktora napomaha traveniu potravy, pri cviceni je krv pumpovana do svalov a nemoze byt na 2 miestach naraz.
Co sa tyka vyzivovych doplnkov tam je krasne vidiet co robi marketing a obrazky s ludskou psychikou. Vitaminove doplnky nemaju na rast svalov ziaden ucinok. Uzivaju sa kvoli ich zvysenej spotrebe organizmu pri cviceni, kedze jeme malo ovocia a zeleniny telu chybaju. Ziaden B-komplex (subor B vitaminov) ti nepomoze k vacsim svalom. Jediny vitamin ovplyvnujuci prijem potravy je B12, predpisuje sa detom, ktorym nechuti jest, picha sa priamo do svalu. Jednoducho povedane dokazes do seba narvat viacej jedla = bude z teba vacsi borec;o). Kulturisti este casto uzivaju megadavky (1-2g, odporucana davka je 100mg) C vitaminu z dovodu, ze je dolezity pri ochrane organizmu a neda sa s nim predavkovat (vylucuje sa mocom).
Gainery ako som spominal ti nahradia kopec beznej potravy, proste si nemusis dat rezen, das si ho v prasku, ale necakaj, ze budu svaly, zvysi sa vahu hlavne vo forme tuku.
Okrem gainerov sa predavaju aj proteinove koncentraty (60-90% pure protein), z ktorych tak nepriberies ako z gainerov, ale su zamerane cielenejsie, myslim, ze zaludok ich zvladne lepsie ako gainery, nie su tak narocne na objemy.
No a tolko zboznovany a ospevovany kreatin? Sam o seba ti nic neda. Urychluje len regeneraciu svalov tym, ze im dodava energiu a drzi v nich vodu = svaly maju vacsi objem, ale nie su zdaleka tak vyrysovane.
Cvicit sa da samozrejme aj bez tychto bazmekov, chce to len trpezlivost a nikam sa neponahlat.
Este som zabudol poznamenat, ze ked zacinas cvicit je dolezite ako sa zachova tvoje telo. Ziadna garancia, ze za 2-3 mesiace naberies 4-6kg neexistuje. Vsetko zalezi od tvojho somatotypu postavy a ako reaguje tvoj organizmus na zataz. A netreba zabudat, ze je rozdiel pribrat 6kg svaloviny a rozdiel pribrat 6kg tuku;o).

B - komplex je jen další (znovu uznávám že ne nezbytně nutná) součást stravy při vyšším fyzickém výkonu.

Gainery opravdu pomáhaj - jakožto člověk s dvěma tasemnicema, kterej nikdy nepřibral ani deko (a mohl jsem žrát cokoliv v jakýmkliv množství), jsem za cca 3 měsíce cvika nabral 5kg. Jestli obsahují to a to v tolika a tolika %, dělají přesně to a to není až tak důležitý. Tazatel chce nabrat. Je spousta lidí, kteři rovněž jako já "normálním" způsobem nepřiberou. Takže i nějakej ten tuk neškodí a jsou vděční za každý kilo. Svaly rostly (za 3 měsíce jsem zpětinásobil zátěž, reakce okolí a míry).

Na creatinu jsem se shodli - jen dodám, že viditelná změna objemu je sakra dobrá motivace.

Samozřejmě nelze zaručit paušální výsledky na každého, dle fizologie jedince, ale mě tak trochu šlo o motivaci tazatele, ne mu zamotat hlavu tunou informací, pak dochází k tebou zmiňovánému informačnímu předávkování :)
Pozitivní motivace se základními fakty, o to mi šlo, ne o přesné informace u oboru, pro který jsou VŠ, což pravděpodbně studovat nechce. Rovněž mluvím ze zkušenosti ;)

Problem gainerov je prave rychle priberanie, zo zaciatku ti urcite imponuje, ze naberas silu a objem pomerne rychlo. Lenze neskor sa ten progres spomali a tebe to zacne vadit, pretoze budes zvyknuty na isty pokrok. A druha vec je, ze po tom co ukojis svoje ego na velkosti ta zacne zaujimat tvar. A ver tomu, ze to tvarovanie ti prave vdaka tuku pojde vyrazne tazsie.
Takymto stylom vlastne cvicia vsetci sutazny kulturisti, najprv objemovka ked su ako kamiony, ale svaly pod kozou takmer nevidiet a potom par tyzdnov rysovaciek a prisnej diety, uzivania diuretik a nasledny kolaps...nie malo ich zomrelo prave na tieto velke vykyvy v organizme.
Naturalny trening je sice pomalsi a ten objem naberies za 2-3 nasobnu dobu, ale naberies ciste svalstvo a minimum tuku pritom a ziadne rysovanie netreba;o).
A mne nemusis vysvetlovat ako tazko sa pribera, tiez som bol ten typ, zil som na prisnej diete, po treningoch oddychoval, trenoval 2+1, aby som moc nechudol a nemohol som sa ani bohovi dostat cez 70kg a za 2 roky som nabral "len" 5kg svalovej hmoty.
Edit: A nespomenul som este jednu nebezpecnu vec. Vlastne 2. Prva vec su strie. Strie su vlastne trvale poskodenia koze, ktore vznikaju pri rychlom nadobudnuti objemu, tehotne zeny to mavaju na bruchu a nie je to velmi esteticke. To je len esteticky problem. Druhy ovela zavaznejsi problem su slachy. Slachove upony bohuzial silneju vyrazne pomalsie ako samotne svaly az sa dostanes k bodu ked sval dokazu vahu utiahnut v pohode, ale povoli slacha. Preto treba byt opatrny vo zvysovani vah aj ked sa clovek na vahu "citi".
Natrhnuta slacha uz nikdy nebude rovnako dobra ako bola predtym, mal som natrhnuty slachovy upon na lakti a ramene a je to velmi neprijemne s dozivotnymi nasledkami.

tak máš v hodně věcech pravdu, jen mi vadí ty hromadné předsudky. Každý nechce vypadat jak zabiják s 55ti přes bicák. za ty 3 měsíce se dá uděla slušná nebulimická postava a o to mnohým jde, kdo trpí tasemnicí.

S úrazy pravda, akorát bych snad jeětě dodal časté úrazy (vážné, slouhodobé) zad díky špatné cvičební technice. Dýchání je rovněž velmi důležité, jak už tu někdo zmínil myslím.

Malá rozvička, protažení před každým cvikem je samozřejmost.

Nemyslim, ze mam predsudky, je to skor prax, ja ganinery neodsudzujem len sa snazim vysvetlit co sa stane pri ich uzivani. Je to o trpelzivosti. Ty by si tych 6kg pribral tak ci tak (dokonca mozno len svalovu hmotu), ale musel by si viacej cakat a trpezlivost to je nieco co sa dnes moc nenosi.
Kazdy chce mat vysledky hned a s co najmensou namahou.
A ta tasemnice mi pride z tvojej strany len ako vhodna vec, ktorou si zdovodnujes spravnost svojej cesty. Proste mal si ciel a mal si 2 cesty ako sa k nemu dostat a zvolil si si lahsiu.

Už som prečítal veľa článkov,ale tieto sa mi páčia.Ja cvičím len prerušovane.Vždy sa prihodilo niečo čo prerušilo môj tréning.Všetko je o genetickom predurčení nášho tela.Nie každý môže dosiahnuť postavu podobnú kulturistom.Do 28 roku môjho života som sa nemohol dostať nad 70Kg.Začal som poctivo cvičiť 2+1.Užil som 7Kg Gainer+4Kg proteínu a pribral som za 2 mesiace 16Kg.Samozrejme som hodne jedol,dá sa povedať že som jedol až nasilu vela(hlave vajcia,kura,ovsené vločky a cestoviny).Inak pri vajciach opatrne,konzumovať bez žlôutku(tažké tuky+cholesterol).Majú pravdu človek môže brať čokoľvek a koľkokoľvek a bez účinku.Základ je a vždy bol POCTIVY tréning.Me sa to podarilo.Z 3 rokov som cvičil dokopy 1,5roka a stale som nad 85Kg a som spokojny.Treba dbať na stravovanie.Hodne zdaru.

ja by som sa tiež chcel poradit, chystam sa brat metan aj testosteron, metan 1 mesiac 40 mg denne a tiež 1 mesiac testosteron každych 6 dni - 1. davka 500 mg a ostatne 250. Cvičim asi od leta a do posilky chodim už 2 mesiace. Viem čo steroidy obnašaju mam kamarata ktory je už skusenejší a ohladom AS mi vždy poradí. Jedine je čoho sa bojim je akne, už teraz ho mam a neviem čo somnou urobi metan, 40 mg na den je asi privela že? Mohol by niekto poradit? Po kure chcem dat na udržiavačku už len clomit a ešte niake ine tablety nazov presne neviem.

Jo jasně, kamarád či nějaký jiný anaboloblb ti dá fundovanou radu. Jinak rád bych věděl, jak zjistíš, že si dávkuješ právě 40 mg/den? Snad si nemyslíš, že obsah je standardizován?! Někdy v dávce není vůbec nic, jindy tam může být nějaké levné svinstvo. Ostatně právě metan bývá míchnutý ještě větším sajrajtem - často metyltestosteronem nebo hůře fluoxymesteronem. Anabolické steroidy se dají užívat tak, aby v rámci mezí nepoškodily zdraví. Lze to však jedině pod kontrolou zkušeného "lékaře". Biochemické testy, čisté přípravky, netoxické přípravky (tím tebou uvedené látky opravdu nejsou), atd jsou základem. Ani jedno neseženeš, tak na to zapomeň. Ani nevíš jak se co jmenuje.

Di makat do uranovejch dolů a nepotřebuješ do sebe rvát sračky. Je to proti přírodě. Jestli seš chlap, udělaj se ti svaly z makání - ať už v práci nebo v posilovně. A jestli seš baba, stejně ti z těch sraček nakonec vznikne sádlo a voda. Akorát na tom světě nebudeš otravovat tak dlouho, ale s tvým IQ pochybuju, že bys o tom vůbec přemejšlel.:x::x:

Zpět do poradny Nahoru

loading...