loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Máš něco proti vzduchovkám Slavia? Papírově jsou Slavie slabší i lacinější, ale ten Gamo není kvalit…
TNT 27.06.2011 12:15
TNT
Tak asi pan Mamut již nemá zájem. Jinak Slávie jsou dobré, ale radím jednu věc. Jak koupíte na Aukru… poslední
tr 27.06.2011 18:53
tr

Máš něco proti vzduchovkám Slavia? Papírově jsou Slavie slabší i lacinější, ale ten Gamo není kvalitou jinde, taky v průměru - je to tak napůl s názory na to doporučit tuto značku. Ten výkon Gamo s kratší hlavní nemusí být ideální, tak jako tomu je u poslední Slavie.
Ty poslední verze Slavie podporují přidání optiky a hlavně mají tu výhodu, že jde dát hlaveň ze starších nižších verzí, které jsou o 9cm delší (snad si nepletu délku hlavní staré mají 540mm vs. nové 450mm), ale to je pro bastliče. Stálo by za to uvést co znamená větší vzdálenost. S optikou a delší hlavní se dá střílet na vzdálenější cíle 50-70m, víc to řekně těm co je legální střelba jako velký koníček, v opačeném případě vyhazování peněz za olovo :-). Zcela opomíjím úpravy, které by zapadly do kategorie nedovoleného ozbrojování osob bez ZP.

Tak asi pan Mamut již nemá zájem. Jinak Slávie jsou dobré, ale radím jednu věc. Jak koupíte na Aukru, najdete na půdě a či koupíte úplně novou a tam obzvlášť, tak ji vždy před prvním použitím rezeberte, vyčistěte, případně zaleštěte výrobní otřepy a pak namažne. Protože to co dnes leze ze zbrojovky je hrůza. Vystřílíte krabičku diabolek a můžete jít pro jinou vzduchovku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...