Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pružinová houpadla

Dobrý den,

provádíme s manželkou rekonstrukci zahrady a rádi bychom zde vybudovali pro naše dvě malé děti takový "hrací koutek", kde by bylo pískoviště, prolízky atd. Na internetu jsem narazil na pružinová houpadla (viz. odkaz). Myslíte, že by bylo náročné vytvořit něco podobného?

houpadlo_pejsek.php

Cena je poměrně vysoká a já si myslím, že vytvořit doma v dílně něco podobného by nemuselo být tak těžké, jen si teda lámu hlavu s bezpečností. Co myslíte, je to ideální atrakce na zahradu pro děti? Houpačku a prolízku má každé dítě, tak bych trošku něco originálnějšího. Díky za tip

Předmět Autor Datum
No tak ak nemate obe ruky lave a ste sikovny tak nevidim problem v tom ze by sa to nedalo, pruzina s…
poihu 02.06.2011 00:19
poihu
Myslím že vyrobit něco takového pro trochu šikovného kutila nebude problém. Cena výrobků z odkazu se…
Zerozero 02.06.2011 00:32
Zerozero
Cena výrobků z odkazu se mi zdá závratná nj, jsou veci, ktery sou strasne drahy... 1ks sroub......…
bahno 02.06.2011 08:19
bahno
Dobrý den, sám jsem něco takového dělal a asi bych to i prodal, pokud byste měl zájem třeba jen mrkn… poslední
amakov 09.06.2011 20:11
amakov

Myslím že vyrobit něco takového pro trochu šikovného kutila nebude problém. Cena výrobků z odkazu se mi zdá závratná. Po vhodné pružině bych se poohlídnul na autovrakovišti, tělo houpačky bych vyrobil z kovu a třeba ze silnější vodovzdorné překližky. Co se týče bezpečnosti, stačí zapojit prostý rozum. Například se mi zdá, že u vyobrazeného pejska z odkazu (a jistě schváleného), může dojít při houpání a puštění se držadel dítětem k naražení zad o ocásek pejska. Opatřil bych jej něčím měkkým, jakýmsi opěrátkem. Jinak případný pád dítěte z výšky cca 6o cm a měkkém okolí (trávník) asi nebude nijak vzlášť nebezpečný.

Cena výrobků z odkazu se mi zdá závratná

nj, jsou veci, ktery sou strasne drahy...

1ks sroub.............0,5Kc
1ks sroub pevnostni...1 Kc
1ks sroub, do auta....2 Kc
1ks sroub, do lodi....5 Kc
1ks sroub, do letadla.10 Kc

Pritom si myslim, ze nekde stoji jedna jedina masina a pada to z ni... Certifikaty sou drahy, v tomto pripade to bude certifikat na EU kompatibilni hriste.

Dobrý den, sám jsem něco takového dělal a asi bych to i prodal, pokud byste měl zájem třeba jen mrknout napište mi na můj email Milanmegan@seznam.cz s předmětem: pružinová houpadla a já vám pošlu fotku. Mějte se s pozdravem Milan.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru