Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem naklepavanie kosy

Dakujem Vam vsetkym za rady :)
Takze skusil som vcera s tym naklepavacom a zistil som ze je to onicom :) Potom som skusil klasicky pomocou ostrej strany kladiva (asi ho este trocha zaoblim pilnikom nabuduce) a babky. Vysledok bol daleko ostrejsi, avsak hrozne som to nazubkoval. Proste je to zubate jak fras. Nastastie kosa je stara, uz dost uzka, takze to nevadi a na ucenie dobra. Mam este jednu ale ta je celkom v poriadku takze tu budme naklepavat az znicim tu prvu a nieco sa popritom naucim. :) Kazdopadne som zistil ze aj tak blbo naklepana cepel je velmi ostra a travu to bralo neporovnatelne lepsie nez naklepane naklepavacom. S ostrim britvy sa to ale porovnavat neda :D.
Pouzitie tej fixi alebo ilu na zviraznenie cepele je velmi dobry napad kedze najst presnu hranu mi robilo dost znacne problemi kedze povrch tej babky aj cepele bol uplne rovnaky.
Takze nabuduce skusim najst niekde v lese vhodny kus trevba na kosisko a nieco vytvorit. Cize vyska by mala byt asi do vysky oci. Fajn. Aka drevina je idealna ? Moze byt agat ? Lebo u nas v lese okrem hrabu, buku a agatu nerastie nic. A agat ma take fajn dlhe niektore vyhonky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny