Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem tzehlicka Tefal program 8 300 (FV9230)

Taky jsem nedávno do jedné Tefalky lezl - oddělání zadního deklu nestačí, ještě vyloupni tlačítka na páru a kropení, pod nimi je další šroubek, taky odloupni kolečko na nastavení teploty a pak nahoře musíš opatrně odloupnout ten oblouk, co je na držátku. Je to bohužel všechno nacvakaný, takže musíš opatrně použít hrubou sílu, počítej s tím, že se to trochu omačká a bacha - některý ty plasty teplem křehnou, takže se i trochu drolí.
A kdybys pak lezl až dolů na základ, tak jsou tam další tři šrouby, v tom kovovým tělese. Dva jsem vyndal v pohodě, třetí však šel ztuha - časem se zapekl do hliníku a při šroubování zpět se prostě v půlce ukroutil. Žehlička pak stejně nejela, takže to nevadilo.
Jo a ještě něco - pokud se dostaneš až k tomu kovovýmu spodku, možná tam najdeš nakapaný silikonový kolečka - nerýpej do nich! Je to tepelně odolnej silikon a kryje spojovací nýty, nikoliv šrouby, jak jsem se naivně domníval.
A co se týká elektroinstalace uvnitř - no uvidíš, každá žehlička je dělaná trochu jinak. Ale většinou je tam obyčejnej bimetal.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny