Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lupance

Zdravím,před 2 roky jsem renovoval balkon. Na hranu balkonu ( tvořila ji traverza ) jsem flexibilním lepidlem přilepil Al parapet, přes něj dilatační pásku atd.Celé jsem to pak natřel tekutou lepenku a vystužil perlinkou. Dlažba tam zatím není.
Teď je ale problém v tom, že jak se trochu někde něco ohřeje ( od slunce) tak tam někde vznikají lupance , že nás to někdy i probudí ( je to vedle ložnice).Je možné ,aby
vlivem zůznych tepelných roztažností železa a hliníků vznikaly tyhle lupance?

Ještě jsem upravoval zábradlí , tvoří ho kostra z jeklů a vodorovně jsou přišroubovaná prkna.

Pod balkonem je stříška z polykarbonátu, která tam je cca 10let a před opravou balkonu tyhle praskance nebyly. Už jsem všechno co mě napadlo a co jde buď úplně povolil nebo utáhnul kůli omezení pnutí ,ale pořád to je stejné.Už mě fakt napadá jen ten parapet.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím, tak jsem odseknul kus parapetu a ty lupance se podstatně zmenšily. Takže si nechám udělat C… poslední
Matyas xl 07.07.2011 08:11
Matyas xl

Zdravím, tak jsem odseknul kus parapetu a ty lupance se podstatně zmenšily. Takže si nechám udělat Cu parapet. Potřeboval bych poradit, jak ho připevnit.Nechci ho lepit natvrdo. Udělal bych to takhle. Na hranu balkonu ( tvoří ho traverza ) podlepit neutrálním silikonem, kraj parapetu přišroubovat pomocí hmoždinek k betonu, přes tuto hranu nalepit dilatační pásku, potom tekutá lepenka atd.Je to takhle dobře nebo to udělat jinak. Díky za případné reakce.:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru