Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Upozornění na Bohemia energy

Až u vás zazvoní Bohemia energy, tak je hned pošlete do ...!!!
V případě problémů volejte městskou policii, je to firma, která dělá nábory nových zákazníků, od konkurečních velkých firem.
Žádné slibované úspory nebudou a ještě vám zruší stávající tarify od elektřiny a plynu, tak bacha.

Představují se jako energetika a až po chvíli se terpve dozvíte, co jsou za firmu. Vysvětlují to tak, že podlehnou i lidé, kteří v životě nikoho nepustí.

Případné dotazy pište sem, také jsme naletěli. Tuto informaci šiřte bez obav dále, dle informací oenu, rwe a čezu, nejsme jediní, v současné době může být evidováno cca 30 000 stížností, takže je top podložená věc. Pokud jste uzavřeli, tak vám pomůže stávající společnost. U nás ve městě to bude masakr, za jeden den toho stihli hafo. Pokud jste jejich zákazníky, tak se modlete ať je to stále výhodné, mají právo měnit cenu s tím, že na internetu vyvěsí nové ceny 2 měsíce předem.
Upravena velikost písmen. (Kurt)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Už u nás zazvonil panáček od Bohem.energy a já podlehnul a podepsal,no nedalo mi to a našel tuto str… poslední
vyraz ho ze dveří 29.01.2013 18:55
vyraz ho ze dveří

Už u nás zazvonil panáček od Bohem.energy a já podlehnul a podepsal,no nedalo mi to a našel tuto stránku.Po přečtení vetšiny příspěvků same negace jsem obratem volal panáčka že chci od smlouvy odstoupit.Vymlouval se na kde co ale nakonec se vrátil a smlouvu předemnou roztrhal.Moc dík za tento blog.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru