Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vzedmuté lino

Zdravím.Mám problém s linem v kuchyni.Nadzvedlo se mi asi po zatečení vody.Pod linem je sololitová deska a pod ní jsou prkna.Dost o to zakopáváme:-).Nevěděl by někdo jak to narovnat?Ještě jsem zapoměl,že to lino je po celé ploše podlahy a to i pod linkou až ke zdi.Fakt bych moc nerad stěhoval celou linku.Díky za nápady a rady.

Předmět Autor Datum
Pracuje pokrývač linolea v jednom větším domě. Pokrývá podlahu vstupní haly. Když práci po několika…
rokator 02.03.2011 08:51
rokator
Tak to je dobrý...to je snad ze života...:-):-)
sklokan1 02.03.2011 08:55
sklokan1
Dobrý "ftípek"trochu morbidní. S tím linem to tak dobře nedopadne,tady není zkroucené lino,ale bohuž…
Jabraka 02.03.2011 10:25
Jabraka
To je přesně to co se mi moc nechce..:-) poslední
sklokan1 02.03.2011 10:55
sklokan1

Pracuje pokrývač linolea v jednom větším domě. Pokrývá podlahu vstupní haly. Když práci po několika hodinách dokončí, chce si po dobře odvedené práci zapálit, ale ne a ne najít cigarety. Najednou uvidí uprostřed místnosti na linu malou vybouleninku. Říká si: "Přece to nebudu kvůli cigaretám celý předělávat..." A tak vezme kladivo, zatluče vybouleninku a vše je, jak má být.
Po chvíli přijde majitelka domu, zaplatí, pochválí mu práci a povídá: "Jo, v obýváku na televizi jste si zapoměl cigarety. A neviděl jste někde našeho křečka?"

:-)

Dobrý "ftípek"trochu morbidní.
S tím linem to tak dobře nedopadne,tady není zkroucené lino,ale bohužel ten sololit.Ten se jen tak nenarovná,ani když vyschne.Bude to chtít lino sundat,srolovat a sololit vyhodit.Místo něj bych doporučil 2 cm samonivelační stěrky.Pak znovu lino položit.
JABRAKA

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru