Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zrušení WC

Dobrý den
prosím o radu,ruším staré WC a nevím jak zadělat otvor do odpadu(žumpy),vodu odpojenou mám ,odstraním tedy nádobu i trubky na splachování ale nevím postup při odstranění záchodové mísy.Podle mého mísu vyjmu a otvor zadělám,ale otázka ,čím?Nejsem žádný kutil tak nevím zda existuje něco jako instantní beton:-[kterým tu díru zadělám.
Pánové nejsem sice blondýna ale asi vyvolávám úsměv no mám k ruce jen syna a peněženku úplně prázdnou tak jsem se obrátila na vás chytré hlavy.Moc děkuji za jakoukoli odpověď Jana

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Instantní beton... to mně dostalo. :-D Skvělé pojmenování, ale ano. Existuje. Dnes je vlastně všechn…
sHpy00n 26.01.2011 12:39
sHpy00n
Presne tak. Pokud jde o prestavbu WC->sklad, spajz, proste minikamrdlik, dal bych zatku a nejakou ne…
bahno 26.01.2011 12:56
bahno
osobně bych tam noviny nedaval, ale nějakou zatku přes kterou neprojdou výpary do betonu poslední
Danielh 27.01.2011 08:23
Danielh

Instantní beton... to mně dostalo. :-D Skvělé pojmenování, ale ano. Existuje. Dnes je vlastně všechno instantní. Koupit pytel s hotovou směsí, nalít vodu, smíchat a malta či beton je v mžiku hotový.
Odpad je možné zaslepit mnoha způsoby a nemusí to být hned betonem. Jakou máte mísu, spodní či zadní? Spodní má odpad připojený do podlahy, zadní do zdi za mísou. Asi nejjednodušší a nejlevnější by myslím byla zátka pro odpady. Ta je sice vhodnější do zdi, ale je možné ji použít i do podlahy. Záleží co pak na podlaze bude. Myslím povrch, zatížení.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru