Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Do podnájmu - co všechno musím a co všechno budu cvakat ;)

:-) Čekám, že se situace zkldiní, horší už to být moc nemůže... Podobně jsem to měl s některýma lidma na SŠ, když je rok nevidí tak jsou na školním srazu relativně OK, jak s nima byl ve třídě, byli na zabití.

Diky chlapi. Bohužel pes, je problém od něho nechci - to je jediné, co mi tak nějak drží/elo, protože chci být u ní s ní a je rodičů. Jinak bych už rodiče dávno opustil. Já se samozřejmě vyspím všude a nemam s tim nejmenší problém.

Jinak si dovolím pravidlo porušit - nikdo nechce mít doma sklad a pak se zase stěhovat, ale rodičům nechci nechat naprosto nic, co mi "patří" tzn, mé oblečení, cd, knihy atd. O tom, že neberu žádný nábytek o tom žádná, ale všechno ostatní chci. Včetně malejch kolečkovejch bruslí, které se daji odprodat...
..

Čekám, že mi stačí jedno auto, a nebudu muset nic řešit dejmetomu nějaký ten rok, dva. Ještě úplně nevím jak to budu řešit dále - byt nechci, chci barák. Nákup bytu není rentabilní apod. A ani to nechci nějak ted úplně řešit. Tedy stěhvat se pochopitelně budu znovu ale nemyslim si, že by to byl nějaký problém, speciálněk když má člověk jen krabice a žádný nábytek.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny