Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kladenie koberca - vlní sa

Ahojte,

Kúpil som záťažový koberec - takzvaný jekor.
Narezal som si približný rozmer a položil na zem, v rohoch na jednej strane som ho podlepil lepidlom a natiahol a potom zasa nabodoval lepidlom v strede na jednej strane a zasa na konci koberca v rohoch, no aj tak sú tam malé vlnky, koberec bol zrolovaný cca 1 den, okolo som dal sokle, ktoré som lepil po celej dĺžke, ako vyrovnať tie bubliny- vlnky?

Nma 1 bubline som skúsil rozrezať koberec cca 30 cm a trošku z neho ubrať a znova som to zalepil, nie je ten spoj ani velmi vidiet , trocha to pomohlo ale to by som musel takto rozrezat asi este na 3 bublinách, miestnost je cca 4x4m, čakajú ma ešte 2 izby poradte ako ho položiť bez vtých bublín, v 1 miestnosti som koberec rozložil a zaťažil kreslom na 1 strane ak by nepomohlo, treba ho podlepiť na oboch stranách?

ďakujem

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
dakujem za odpovede, zajtra pojdem rozložit koberec do 2 miestnostiach a potrebujem položiť do utork…
jaja2011 16.01.2011 20:17
jaja2011
Klidně to polož jen tak,srovná se to samo. poslední
Des 17.01.2011 22:38
Des

dakujem za odpovede, zajtra pojdem rozložit koberec do 2 miestnostiach a potrebujem položiť do utorka, nakolko sa tam v utorok stahujem aj nábytok, vybavenie vsetko, ak by predsa len ostali bubliny a nevyrovnal sa, vyrovná sa časom pod váhou nábytku pri bežnom užívaní?
Nakolko sme v podnájme a je tam povodná drevenná podlaha, ktorá musí byť zachovaná ako položiť bez vlniek bez použitia lepidla?
Ak dám pásku v strede a po krajoch nepoškodí páska podlahu a pomoze?

dakujem

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru