Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vlhkost na podlaze

Dobrý den, máme problém s vlhkostí na podlaze. Dům byl několik let rozestavěný, loni jsme ho dostavěli a nyní bydlíme první zimu. Tvoří se nám vlhkost v kouplně a na chobdě na dlazbě u obvodových stěn domu. Podlahy jsou tvořené betonem a hydroizolační stěrkou + dlažba(není tepelná izolace), mezi základem a stěnou (ytong) je ipa. Z venku není dům zateplený - chystáme se na to na jaře, kolem základů je mopová fólie. Topíme, pravidelně větráme . . . Podle toho, co jsem nastudovala na internetu to bude asi problém tepelných mostů . . ? Prosím věděl by někdo, jak se tohoto problému zbavit nebo jej alespoň trochu zmírnit aniž by jsme museli dělat nové podlahy? Pomůže vnější zateplení stěn + základů?Moc děkuji za reakce. Hana N.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím , taky máme identický problém novostavba a na malbě u podlahy respektive v jednom rohu vlhko… poslední
tomikk 14.01.2011 21:36
tomikk

Zdravím ,
taky máme identický problém novostavba a na malbě u podlahy respektive v jednom rohu vlhko až plíseň přitom máme z venku zatepleno 10 cm polystyren včetně základů , výška podlahy je nad terénem a řešení ?
Horký vzduch na postižené místo , aplikace sava a potom odvhlčovač a je zatím snad po problému a zapomněl jsem na intenzivní větrání a zvýšení teploty v postižené místnosti.
T.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru