Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Asi by to chtělo topenáře, aby na místě posoudil co s tím. Určitě rychle spravit, múže to prdnout je…
Vadas 05.01.2011 18:30
Vadas
Používejte BCG nový
P. Jašurek 26.05.2015 11:21
P. Jašurek
V TV jsem viděl ukázku lepidla - tmelu,kterým slepili po vodou v bazénku dva díly a po slepení tímto… nový
kropf08 10.01.2011 01:03
kropf08
Ještě musím poznamenat, že ten pořad o lepidlech vysílala Z1 a že to nebyla reklama typu Pepi Rosler… nový
kropf08 10.01.2011 01:08
kropf08
Samozřejmě, trubka vyměnit jde, pro zručného topenáře práce na půl hodinky. Jestli je trubka prdlá u… poslední
Rce 26.05.2015 23:55
Rce

Asi by to chtělo topenáře, aby na místě posoudil co s tím. Určitě rychle spravit, múže to prdnout ještě víc ve chvíli kdy nebude nikdo nablízku a když se to bude nejmíň hodit. Provizorně se to dá zatáhnout takovou černou páskou nevím jak se jmenuje, ale mají to v elektru a z jedné strany pásky je nalepená igelitová folie, která se sloupne, ta páska pak natahovací jak gumová. Podotýkám že to je oprava než seženeš co nejrychleji topenáře. Tím nemyslím během měsíce :-D, ale zítra ráno :!: .

V TV jsem viděl ukázku lepidla - tmelu,kterým slepili po vodou v bazénku dva díly a po slepení tímto spojem zatížili osobní auto. Doslova ho zvedli. Zkus: www.loctite.as nebo Henkel. Dokonce je možné, že by ta oprava, mohla být tímto způsobem definitivní. Dnešní tmely a lepidla poháněná kosmickým a vojenským výzkumem dokážou neuvěřitelné věci.

Samozřejmě, trubka vyměnit jde, pro zručného topenáře práce na půl hodinky. Jestli je trubka prdlá uvnitř průchodu stropu, tak nic jiného než výměna nejpůjde. Je-li trhlina nad podlahou a je přístupná, tak doporučuji výše uvedené epoxidové tmely. Při lepení tmelem je také vhodné systém vypustit, aby tlak vody neudělal "cestičku", než epoxidová plastelína zkamení - voda sice nevadí, ale tlaková se prorve skrz ještě měkký tmel.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru