Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ojetina za 50.000,-

Moc se omlouvám, měl jsem za to, že od určitého věku lze spoléhat na určitý přehled a selský rozum. Pro tebe na vysvětlenou abych zabránil pomočování - pokud porovnáváš auta, musíš vzít na vědomí cenovou politiku jednotlivých firem (řiď se třeba cenou nového vozu na trhu, pak tě nenapadne porovnávat "malého Golfa v top výbavě s "velkou" Oktávií) .
Pneumatiky můžeš použít ty nejmenší povolené, ale i kdyby ses zbláznil, tak např. do Mondea nedáš 13", protože to výrobce nedovoluje a ráfky nikdo nevyrábí. Najdi si na Google co je nosnostní index, rychlostní index.
Až se ti jednou bude dařit a koupíš si velké auto a tím velké jsem nemyslel třeba Logana,nebo Oktávku, ale drahé (a i tady bychom se hádali co je pro koho drahé)zjistíš že cenové rozdíly jsou a velké. ( Do Favorita čep za 100,- , do mého za 1500,-:-()
A kdybys měl skutečně drahé auto a jel do servisu, tak by ses asik počůral smíchy, protože hodinová sazba práce mechanika se může lišit až o 2000,- a není to zabraným místem. To si pleteš s kinem. Zdůvodňuje se to tím,že značkové firmy pracují se speciálními nástroji, diagnostikou, pracovníci jsou pravidelně proškolováni a zkoušeni, absolvují stáže v zahraničí na předepsané pracovní postupy atd.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny