Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Převoz kaprů

ahoj Henessy,
trochu s Tebou nesouhlasim, ale to je asi vec nazoru. Verim, ze na mori neni uplne mozne v tom mnozstvi usmrcovat kazdy kus zvlast.Na druhou stranu tam maji vykonne chladaky a mrazaky, takze se to maso preci jen uchovava asi lip, nez kdyz se placa nekolik hodin na podlaze autobusu.

Ohledne znaku cerstvosti, nejde ani tak o to, ze bych se toho masa bal, spis mi to vadi osobne.Asi bych opravdu nejedl utyraneho kapra, kdy podminky umoznuji jeho pohodove zabiti.A ver mi, nejsem vegetarian, maso miluju, nemam problem ryby sam zabijet.
proste mi jen prijde divne, v nasich podminkach, nechat zvire takhle dlouho pred zabitim trpet v naprosto nevyhovujicich podminkach.

k Tve otazce, jatka znam diky svemu vzdelani docela dobre.Byl jsem na nekolika exkurzich v provozu, takze si o nestresovosti iluze nedelam.Na druhou stranu, jak lip to udelat v tom mnozstvi porazenych zvirat, ze..Nicmene je to vzdy kompromis s ohledem na co nejrychlejsi usmrceni zvirete. S cimz se mi tri hodiny bez vody pro rybu uplne moc neslucuji...

Ale co, kazdy podle sveho vedomi a svedomi. A bacha na kosti u stredrovecerni vecere pratele:)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny