Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno K čemu kovové lišty na zateplované fasádě?

Ono to prosakování není až tak hrozný, týká se to jen případů, kdy je opravdu velkej liják (a to taky není pravidlo), nebo když je na střeše hodně sněhu a hodně se oteplí, tedy to taje, jinak je to suchý, takže plísní se nebojím, mokrej flíček se udělá jen jednou za čas a vceku rychle vyschne, doma topíme a často větráme.
Co se týká reklamací - v celým baráku jsou větší prasárny, předsednictvo našeho sdružení s dodavatelem stavby vede těžký boj, žel je to sysifovská práce, takže sám vím, že bych se s nima mohl tahat hodně dlouho a s nejistým výsledkem. Nemám na to nervy.
A pokud jde o odstoupení od smlouvy - nevím, kam jinam bych šel bydlet. Novostavby jsou dost drahý, není jich moc a za ty peníze, co jsem koupil tento byt, bych jinej v novostavbě nepořídil, ceny od té doby dost skočily nahoru. A jít do starýho baráku se mi nechce, do paneláku tuplem ne, už kvůli provozním nákladům. Paneláky jsou mnohem průzvučnější než ten náš barák, není to tak strašný, zatím máme vcelku dobrý sousedy. Metalovýho (techno, decho) vypatlance můžu chytnout kdekoliv, tam je každá stěna slabá. Stačí polohluchej důchodce s televizó puštěnó na plný pecky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny