Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno K čemu kovové lišty na zateplované fasádě?

Na tohle bych neměl nervy. Takový bydlení je hodně drahá časovaná bomba! Abych se pořád potýkal s nějakými problémy, na to je můj život krátkej.
Pokud proniká vlhkost do interiéru přes zeď, je to jednoznačně ohrožující na zdraví - plísně. Určitě bych do toho nerýpal sám, jak píšeš. Jsi snad tak bohatej, abys opravoval něco co druhý, kteří to za tvoje těžce vydělaný peníze zmršili?
Jediná schůdná cesta – vytrvale reklamovat písemně. Potahal bych je jak koťata! Ustálená judikatura jasně říká, že v případě třetího, tedy již opětovného výskytu stejné závady, máš právo odstoupit od kupní smlouvy. Pro úspěch je samozřejmostí, abys první a druhou stejnou závadu reklamoval písemně a měl to prokazatelně zdokumentované fotografiemi, které jim k tomu poskytneš. Jakmile by se to vyskytlo potřetí, povolal bych znalce a nechal vypracovat znalecký posudek (ten zaplatíš ty a následně můžeš žádat proplacení nákladů spojených s reklamací). Ten posudek bych přiložil k odstoupení od smlouvy.
Záruka na stavební dílo asi bude 5 let. Pamatuj na má slova - že čas je tvůj největší nepřítel a neprodleně jednej. Zvolil bych individuální reklamaci. Ostatní ať se postarají o sebe. Určitě máte nějaké společenství s "vedením", tak ať se schopní ukážou.

P.S.: Nezačal si uvažovat že půjdeš bydlet jinam? Psal si, že příčky máte z "papíru" a vůbec nemáš jistotu, že se ti vedle ložnice nenastěhuje nějakej metalovej vypatlanec.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny