Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak na to, nova strecha fotovoltaika

Dobry den, rozhodli jsme se, ze si koupime barak, ktery je z 50. roku a musi se ale kompletne rekonstruovat. Dum nema topeni, jen dva starsi kominy. Nove topeni se nam nechce delat- moc prace a tak jsme se rozhodly, ze s opravou elektriny bychom mohli udelat i novou strechu a misto tasek, bychom pouzili rovnou ty fotovoltanicke clanky a topeni bychom udelat na elektriku - to infracervene zareni. Strecha je orintovana na jih a sever. Na co si dat pri rekonstrukci pozor, jak na to? Mate nekdo zkusenosti?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zajímalo by mě, který blbeček vymyslel název Fotovoltaický článek pro fotoelektrické články používan…
kropf08 14.12.2010 01:15
kropf08
klasik by to lepe a vystižneji nenapsal... ja osobne zboznuji ty ekologisty bursikovskeho typu, kter… nový
trossau 22.01.2011 17:25
trossau
Jeden známý instaloval tyhle sluneční panely na střechu v práci a při propočtech říkal, že se to dom… nový
Dr.Jirik 24.01.2011 08:21
Dr.Jirik
index-1.php poslední
Skipi 24.01.2011 11:37
Skipi

Zajímalo by mě, který blbeček vymyslel název Fotovoltaický článek pro fotoelektrické články používané bezproblémově celá desetiletí. Mě by se více líbibil název Fotoamperický článek nebo snad Fotowataický nebo dokonce Fotoohmický, protože pokud se nemýlím všechny tyto vlastnosti na tomto článku naleznu.
Jinak tato módní blbina se provozuje tak, že se kabelem připojíte na sousedovu elektrickou zásuvku. ČEZ vám prodá kWh cca za 5Kč a vy mu ji ze sousedovy zásuvky prodáváte zpět za 12Kč. Se sousedem jedete fifty-fifty a je celkem jedno, jestli má elektrické zásuvky otočené na jih nebo na severozápad. Celá ta Fotovoltaická kravina se jmenuje podle vynálezců Špidla - Bursík - JacqBiomassa pod záštitou GreenWar proti občanům ČR. Na zimní zachumelené krajině 50té rovnoběžky, kde je neustále tma jako v tunelu, je fotovoltajickou bublinu možné efektivně provozovat ve velkém, pouze s podporou dieselaghregátů v zádech.

klasik by to lepe a vystižneji nenapsal... ja osobne zboznuji ty ekologisty bursikovskeho typu, kteri kazi vodu a koupou se v konaku. nam doporucuji chodit pesky a nejlepe bosky, zatim co oni plundruji sumavu terennimi ctyrkolkami s petilitrovym dizlmotorem jako o zivot...ze slunecni energie - fotoelektrickeho clanku si udelali zivnost na drancovani obcanu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru