Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem DVD přehrávač - jen černý obraz na TV

Dobrý den,
předem bych chtěla říct, že jsem mladá slečna, která se v těchhle věcech zas až tak moc nevyzná, nicméně mám problém a snad by mi tady dokázal někdo pomoct.

Nedávno táta připojoval k TV settop box, a od té doby nejde DVD přehrávač. Box jsem odpojila, ale byl tam jen jeden káblík, který stejně nikde k DVD nepasuje, takže spíš jen někdo něco vyrval, když to tam zapojoval.
Na TV je při spuštění DVD jen černá obrazovka, a jsou slyšet zvuky normálních TV kanálů, jen s črnou obrazovkou, ale z DVD nic. Můžu zkusit proklikat všechny AV, ale nejde to. A ať už v menu zkouším AV nastavit na s-video nebo video, tak žádná změna.
SCART mám zapojený správně jak v přehrávači, tak v TV, přepínač videovýstupu je nastavený pro SCART(TV AUDIO VIDEO OUT).
TV i DVD jsou od firmy THOMSON.

Sedím tu marně nad manuálem, a vůbec si s tím nevím rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
O dvd mě vůbec nemluvte. Když jsem měl analogový příjem vše chodilo ok, udělal se satelit, dvd přehr… poslední
dvd 13.12.2010 19:00
dvd

O dvd mě vůbec nemluvte. Když jsem měl analogový příjem vše chodilo ok, udělal se satelit, dvd přehrává, ale nenahrává. Hlásí ,že nemá signál. Vše je propojeno dle návodu. Myslíte že by pomohlo dát tzv. plný scart? Mohlo by to být tím , že normální není zapojen do všech zdířek?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru