Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vyrovnat krivou podlahu - nechat lamino nebo vytrhat?

Dobry den, prosim mate nekdo zkusenost jak vyrovnat opravdu krivou podlahu?
Koupili jsme byt jiz po rekonstukci. V loznici byla nove polozena laminatova podlaha, kterou chceme nechat vymenit za drevo. Bohuzel uz ted je videt jak je podlaha kriva - jsou tam doslova vlny - 2cm zadna mira. Podlahar, ktery by mel pokladat novou podlahu je nazoru, ze by to neresil a polozil drevo na tuto, jiz krivou laminatovou podlahu.
Moc se mi to nezda, co si o tom myslite? Selsky rozum mi veli lamino nechat sundat, podlahu srovnat nejakou sterkou do rovna (nevim samozrejme jakou :-[ a teprve pokladat drevo. Navic jsou tu dvoje dvere ktere se oteviraji dovnitr, kdyz se podlaha o kus zvedne co s tim? Jde o stary dum z prvni republiku, co je pod tim laminem netusim :-/.
Dekuji za vase nazory :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den, řeším podobný problém s podlahou ve starém baráku. Zatím nemáme v plánu měnit krytinu, ta… nový
Petruna 24.08.2014 15:32
Petruna
Rodiče po povodních vypodložili nábytek klínky a funguje to dodnes. poslední
kejki 30.08.2014 16:48
kejki

Dobrý den, řeším podobný problém s podlahou ve starém baráku. Zatím nemáme v plánu měnit krytinu, takže řešíme pouze to, že máme nábytek nakřivo. Myslíte si, že bychom měli nábytek jen nějak provizorně vypoodložit nebo má někdo z vás vyzkoušené takové ty šroubovací vyrovnávací nožky??? www.acomponents.cz Chtěla bych aby to bylo co nejméně nápadné, ale obávám se, že to jinak nepůjde!!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru