Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stavba skrine z drevotrisky - lamina

Rezani lamina - jedine nechat si narezat na pile s predrezem, pouze nepohledove hrany jde rezat normalni pilou doma, stipe se to. Trochu pomaha prelepeni izolepou, ale 100% to poskozeni nezabrani.
Spojovani - sroub je nejjednodusi, ale kolicky nejsou zas takovej problem, chce si to na to koupit vrtak s dorazem a takovy ty cepicky s hrotem. Clovek to vrtne na jedny strane, nasadi cepicky, slicuje, majzne gumovou palici a ma dulky na vrtani, to uz neni problem se trefit.
Lepeni hran - delaji se takovy ty hezky tlusty, ale to sem nikdy nedelal. Normalni tenky nazehlovaci sou ale docela jednoduchy: prilozit, dukladne nazehlit zehlickou, oriznout nahrubo a jednosmerne osmirglovat.
Panty a spol: okouknout v Baubau, zadna veda v tom neni pokud nejsou zahloubeny. Frezovani bez vercajku, do toho bych se nepoustel.

Na zaver myslenka: nechat si to udelat u truhlare. Kdyz to clovek bude kutit doma, znamena to koupit nejakej vercajk, lamino si nechat narezat v nejakym baubau(a tam je drahy), nechat si vyfrezovat ty zahloubeni... Truhlar nakoupi vsechen material s mnozstevni slevou, vi kde maji levny panty a zase na ne dostane slevu, ma veskerej vercajk a maka rychle, takze to ani moc nestoji. Ja takhle koumal nad kuchyni - truhlar chtel za komplet kuchyni o 2kKc vic, nez ja dopocital samotnej material(ja ty slevy nemam) - hadej jaky reseni vyhralo...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny