Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ceny pozemků -20% sleva

O tom ,že se to řídí nabídkou a poptávkou nepochybuji a souhlasím s tím, že u ležáku to bude mít větší šanci na úspěch. Spíše se snažím zjistit, jestli je ten výzkum opravdu pravda a jestli je to fakt běžná praxe, že do inzerátu se dává cena o desítky procent větší než za kterou se pak strany dohodnout. A u kolika % inzerátu mohu nějakou (dejmetomu 15% slevu) počítat jako "automatickou". Protože já kupovat nemusím, oni prodávat musí. V tomto případě je má pozice xxkrát silnější než jejich a rozhodně toho hodlam zneužívat 8-)

Od developera to nejspíše kupovat nebud a pokud ano, tak s tím si myslim poradím takovým zpusobem, abych dostal opravdu tu nejmenší cenu a nevzali mi na hůl. Když to bude třeba, připomenu jim dluh jejich společnosti. :-D A narodil od lidi bude u developeru imho záležet na nanačasování, což je ukol zase trošku jiný.

:-) Nicméně od developera nejspíše nebudu kupovat nic - developeři prodávaj nesmysly - většinou je to barák/pozemek, který je standartně postavený, udělaná cestička, zavedená voda na pozemku apod. To mne nebere, já chci něco zajímavého, něco kde mne bude bavit žít - tzn. hledám zemědělské usedlosti, koukám na staré mlýny apod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny