Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno nové auto

Asi tě zklamu, ale mě to olej žere jen minimálně, myslím tím, že pokud vyměním olej, je tam ryska na MAX., před výměnou sice hladina klesla, ale byla tak mezi MAX-MIN, prostě já jsem nedolíval.

A pokud máš ještě starou dobrou 74kwatovou 1,6tku, buď rád. Já mám opravdu 1,6 75 kw a bohužel je to jinej motor. Nemůžu si stěžovat na akceleraci, jízdu jako takovou, nebo spotřebu, to nikoliv, ale tenhle novější motor,( dodáván až po faceliftu ) má elektronickej plyn ( 74kw měla lanko )a je tady prodleva mezi reakci motoru na sešlápnuti plynu 0,3 s 3-[. Kdo nezažil, neví, je to k zbláznění, rozjezdy jsou i po roce jak v autoškole, někdy se rozjedu naprosto plynule, ale jindy to nepatrne cukne, proste musím zbytečně sešlapavat plyn, jakoby navíc, než je zdrávo.

NE NENÍ to vada, jak by někdo hned chtěl napsat. Je to bohužel VLASTNOST toho motoru, respektive el. plynu. Ale řešeni je nasnadě, už tento pátek jedu do Sukorad u M. Boleslavi do firmy CIMBU k Ing. Jandovi, který prý přehráním ŘJ problém vyřeší. Četl a slyšel jsem na něj samou chválu, takže doufám taky. Už se těším na tu změnu ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny