Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno nové auto

Tak taky přidám svůj názor :

Před rokem jsem koupil OCTAVII Combi, 1,6 75kW. na mobile.de jsem ji našel, a známý ji dovezl z Německa. Měla psáno 110 000 km, servisku.

Hned co jsem ji přivezl, dal jsem ji ke kamarádoj do servisu a nechal vyměnit běžné věci, jak se říká pro klid . Rozvody, vodní pumpu, kabely, svíčky, olej + veškeré filtry, kontrola klimy. Celkem jsem tam nechal 10 200 Kč, což mi přijde naprosto v pohodě.

Za ten rok jsem vyměnil pouze olej + fitry a jinak jen leju benzín. Naprostá spokojenost, mám 2 děti a kočár dám do kufru NESLOŽENEJ, paráda !
tahle motorizace je naprosto dostačující a pro ty co píšou, že je to předraženej naleštěnej vrak, snad jen že je mi jich líto.
Zpracování, materiály, jízdní vlastnosti, vše na na vysoké úrovni.
Ano jediné co bych vytknul, je místo na zadních sedadlech, ale mám tam děti a pro ně je tam místa dost.
Celoroční průměr je 7,2 l/ 100km. V pohodě se dá jet delší trasu za 5,8 l, jasně není to diesel, ale já najezdím max. 12 000km za rok a z toho jsou dost couračky do 10 km, takže bych ho jen trápil.

Nikdy jsem nebyl patriot, ale tohle auto je to co jsem hledal a to je fakt, nebudu psát nic jinýho.

Jinak za těch 80 000, bych doporučil Nissan Primera Combi rv.2000-2002,benzín 1,8 16V ten poslední model než začli dělat to UFO s palubkou uprostřed. Naprosto spolehlivý auto, ve skvělý výbavě. Já ho chtěl, ale manželka to zamítla, prej se jí nelíbí ten zadek ( rozuměj u kombíku );-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny