Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno nové auto

Ono je to loterie u každýho ojetýho auta a u každé značky. Snad každá automobila měla nějaký průsery, v každé řadě aut se najde blbá šarže součástek.
Někdo nesnáší Citroeny, můj kolega v práci naopak už nechce žádnou jinou značku, než Citroena - koupil si novou C4 a chrochtá si.
Já taky netvrdím, že Oktávka je super výhra, ale mě oslovila kufrem, dostupností servisu (ano, kterej servis by neuměl škodovku), ale prostě se mi líbí jejich dizajn. Stará Oktávka vypadá desetkrát líp, než starej Focus - ale je to subjektivní.
A japonský/korejský auta? Ne, děkuji. Měl jsem čest vlastnit jedno Daewoo, fuj, už znova nechci - hnusný, na ohmat laciný - stačí zavřít dveře a je slyšet plechy jak na Š120. V bazaru nám nabízel nějakou Toyotu - ano, měly by to být spolehlivý auta, ale bylo to hnusný auto a já nechci hnusný auto, mám právo si koupit to, co se mi líbí. Asijský auta se mi prostě moc nelíbí.
K Fabii - taky jsem v tom párkrát jel - malý, líný. Vadí mi dveře - už můj starej Golf II měl lepší interiér, pěkně profilovaný vntiřní obložení dveří, fabie má jen desku a na ní přišrobovaný držadlo.

A ještě k Focusu - znám zase lidi, co jsou s ním navýsost spokojeni.
Takže zklamat tě může jakákoliv značka, jakýkoliv model, jakýkoliv kus, co koupíš. Nebo ti bude dobře sloužit a budeš to chválit do nebes.

Jo ještě jedna poznámečka k škodovkám - když se ti něco malýho v autě ulomí (stěrač, páčka), je dost velká pravděpodobnost, že když půjdeš shánět náhradní díl, tak že ho v obchodě budou mít rovnou na skladě, nebude třeba objednávat - to je výhoda toho, že je to nejrozšířenější značka aut u nás.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny