Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kamna NARVIK od HS FLAMINGO

Jestli jsem to počítal spravně tak je to celkem 90m3.To je při vyšce stropu asi 2,5m asi 36m2. Nenapsal jste nadmořskou vyšku ,Zda je to řadovka,samostatny dum,zateplení ,okna- nová?
Je dobre že kamna jsou teplovzdušna - topí takzvaně za roh.Ale nominal mají 9kw.To vam tam pruměrně budou hořet asi 3 polena.
Takže v místnosti mate radiatory asi 1kw.A vy si tam date něco ,co když roztopíte- na provozní teplotu,Tak vam da plašt kamen asi 8-9kw.To vas tam ugriluje.
Polud nemate kam odvest teplo - aspon dalších 30-50m2,tak asi moc nebudete spokojen.
Pořebujete něco uplně mini http://www.aakrby.cz/cz-detail-44701-krbova-kamna- jotul-f-602-cb.html Ten vykon 1kw je naprosty blabol ale daj vam pruměrně 3-5 kw,Zaleží jak je budete honit nebo nechavyt vyhasnout a potom po delší době prohrabnout žhave a znovu přiložit - mají bezroštove topeniště.
Nebo http://www.profikrby.cz/98-Litinova-krbova-kamna-s ortiment-Dovre/471-Krbova-kamna-Dovre-250-CBN.html ?page=1&back=view
něco takoveho aby to mělo bezroštove topeniště a mohl jste přestat topit - a dlouho vam tam zustane žhave.Prostě 35m2 je strašně malo na vytapění krbovymi kamny.Optimalní je aspon těch 100m2 tam už date jotul F3cb nebo jina kamna ktera maj max kolem 10kw .
Pro vas by byli optimalní kachlova kamna.Date tam 10kg dřeva a oni vam budou pomalu vydavat jemne teplo po 8 h.Mate strašně maly prostor.Ty jotulky f 602cb jsou dimenzovany na 50- 60m2

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny