Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak nastavit správně termostat Auraton 2000

K tomu nastavení programů - asi 9 je jich předdefinovaných napevno a dalších 9, nebo 10 si můžeš udělat sama.
Už si přesně nepamatuju, jak to má být, ale jsou tam tlačítka Prog a Prog#. Jedním nastavuješ den v týdnu, druhým vybíráš program. Tedy prvním vybereš pondělí, druhým vybereš číslo programu. Pak opět prvním vybereš úterý a druhým opět vybereš číslo programu a pokračuješ až do neděle (ale už přesně nevím, kterým tlačítkem vybíráš den a kterým program). Tedy na každý den může být jiný program, většina lidí, pokud nepracují na směny, si hodí Po - Pá stejnej program a víkend nějakej jinej.
Pokud však máš na víkend nastaven topící program a víš, že třeba celou sobotu nebudete doma, tak podrž (nebo opakovaně mačkej) tlačítko měsíčku, tím ručně jednorázově přepneš termostat na noční režim na několik hodin, počet hodin volíš dobou držení (nebo mačkání) měsíčku. Vydrží to do té doby, než vyprší navolený čas (třeba 12 hodin, pokud navolíš, nebo jen 5, jak chceš), pak pokračuje v navoleným programu. To proto, aby to netopilo zbytečně, když nikdo nebude doma.


Tvorbu vlastního programu nastuduj v manuálu, už si to nepamatuju. Vím jen, že se tam nějakým tlačítkem posouvají hodiny během dne. Na displeji dole zobrazeny vodorovné čárečky, čárečka představuje denní režim, chybějící noční režim. A ty čárečky nějakým čudlem přepínáš a měsíčkem a sluníčkem volíš, jestli tu hodinu bude denní, nebo noční. Určitě program uložíš čudlíkem OK.
Program může vypadat nějak takto:

_ _ _ _ - - _ _ _ - - - - - _ _ _ _ - - - - _ _

To jest: Od půlnoci do 4:00 noční, od 5:00 do 7:00 denní, od 7:00 do 10:00 noční, pak 5hodin opět denní, pak 4 hodiny noční a od 19:00 do 22:00 zase denní teplota, pak do půlnoci zase noční.
Možná tam mám chybku, ale na příklad to stačí. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny