Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Kde v Praze sehnat nejlevněji dřevo ?

Ahoj. Chci si opravit rošt resp. jej celý vyrobit nový. A když jsem zkalkuloval cenu za dřevo v OBI(kde jsem jinak spokojeně nakoupil ostatní potřebné věci a obsluha byla více než ochotná - což se v ČR vidí málokdy), vyšlo by mě to (ale mám docela spotřebu, chci ho hodně na těsno a na dvakrát - protože požadovaná tlouška není k dispozici) na cca 4000,- což opravdu není daleko do celé nové postele. Chci se zeptat, zda nemáte někdo tip, kde koupit dřevo výrazně levněji?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hele Pragl nevim, ja sem Plzenskej, ale drevo maji v kazdym drevoprodeji levnejsi nez v OBI(a to ma…
bahno 06.09.2010 22:39
bahno
Plzeň, nemyslel jsi dřevotrust? www.drevotrust.cz
Alf 06.09.2010 22:47
Alf
v drevotrustu nakupuju rezivo, pak beru obcas jeste na koterovsky, ale nevim jak se to tam presne me… poslední
bahno 06.09.2010 22:52
bahno

Hele Pragl nevim, ja sem Plzenskej, ale drevo maji v kazdym drevoprodeji levnejsi nez v OBI(a to ma z tech ruznejch baubau nejrozumnejsi ceny). Priklad: preklizka obi 4mm truhlarska borova trivrsva c/c 350kc/m^2, jafholz 12mm vodeodolna brezova devitivrsva cp/cp 500kc/deska(3m^2). O takovejch vecech jako coulovy smrkovy prkna nemluve - naposled sem je kupoval za 2700kc/m^3 - v obi by vysli minimalne na desitku.
Pogoogli drevoprodej a nedej se odradit katastrofalnima webovkama co ma naprosta vetsina drevoprodeju. Zavolej, zeptej se a bude to.

Zpět do poradny Nahoru