Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak pájet pozinkovaný plech?

Pájkovačku. Žiadnu elektrickú, tá je vhodná na malé kusy. Na žlaby a väčšie veci je najlepšia klasika, benzínova. Ak si to nikdy nemal v ruke, je vhodné aby ti niekto ukázal ako sa s tým zaobchádza, ako sa "štartuje". Nie je to nijako zložité, no treba to vidieť, inak ti bude horieť benzín všade, len nie tam kde je to potrebné a spôsobom ako má. Správne horiaca pájkovačka má zvuk ako malý reaktívny motor a presne tak aj benzín spaľuje. Jej výkon je viac ako dostatočný, temer sa nedajú vyrobiť studené spoje.
Elektrická pájkovačka má pomerne malý výkon, plech odvádza teplo, ak sú kusy drobnejšie ešte to ide, no ak je to niečo väčšie, je to trápenie.

Ako ti popísali narobiť kyselinu, je to tak. Do kyseliny, HCL/chlorovodíková, nahádzať drobné kúsky, odpady, odstrižky pozinkovaného plechu, niečo kuličiek cínu. Nejak extra sa tým netreba zaoberať. Stačí mať toho tak deci v nejakej nízkej nádobke. Občas potrebuješ očistiť kladívko pájkovačky krátkym namočením do kyseliny, preto nízku. Ja používam od nejakej kozmetiky je z hrubého skla, čo sa nerozbije ak aj spadne. To sklo má hrúbku hádam centimeter.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny