Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chybny DVD prehravac PANASONIC DMR EH59

Chybny DVD prehravac PANASONIC DMR EH59

Mam taky problem al velmi tazko sa to opisuje cize radsej dajte otazky lebo lepsie to opisat neviem:
Prehravac ma vypadky napr. pozeram bezne televiziu a odrazu ako keby vypadol signal cierna obrazovka a nic na prehravacci sa po case znova objavi HDMI a ide dalej (cca 15 sekund nic)tazko sa to pise lepsie to vysetlit neviem ako keby bol chybny softver v DVD prehravaci skusal som ho dat do vsetkych troch portov HDMI na mojom TV panasonic txl42s10e a robi to vzdy cize chyba je urcite v dvd prehravaci Neviete ci by pomohlo kebyze dma do servisu kde mam zaruku prerhat cely softver lebo by som musel vsetko co mam vnom ponapalovat a to by trvalo aj mesiac lebo som mal nastavenenormalne napalovanie nie vysokorychlostne ale normalne (kolko hodin mam tam filmov tolko bude hodin napalovat)

je to dost ob tazujuce robi to aj 5 krat denne a niekedy ani raz..... este by mohol byt chybny hdmi kabel no neviem.....

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nejedná sa o prehrávač, ale o rekordér. Pokial nie je problém s HDD, tak ti nikto v servise nebude t…
Julo 02.09.2010 08:44
Julo
ja som sa praveze uz pytal a musia mi preistalovat softver a tym padom mi vymazu vsetk na HDD a ano… poslední
MICHAEL95 02.09.2010 14:03
MICHAEL95

Nejedná sa o prehrávač, ale o rekordér. Pokial nie je problém s HDD, tak ti nikto v servise nebude tie filmy mazať.Ja mám 55-ku, menila sa v záruke mechanika-išlo to na repas do Nemecka-a všetky filmy tam zostali.Zavolaj si do servisu a spýtaj sa na to.

ja som sa praveze uz pytal a musia mi preistalovat softver a tym padom mi vymazu vsetk na HDD

a ano je to cudne lebo hdmi kabel ako som zisitl je chybny urcite ale obcas to aj robilo cez skart ked nebol vobec dvd prehravac zapojeny cize chyba bude asi aj v hdmi kabli a aj v digi

no skusim este vymenit tie kable od satelitu k dvd prehravacu myslim ten napoli skart kabel (audio video stereo a na druhej strane skart)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru