Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chopper do 40 000

Zdravím,
najde se tady nekdo, kdo rozumi motorkam typu chopper/cruiser?
Na dalsi sezonu si chci poridit nejakou starsi masinu (staci 125cm) - jsem samozrejme omezen financemi. Par typu mam vyhlidnutych - je tady nejaky specialista? ;-)

Diky za reakce,
Tomas

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nechci Ti nic rozmlouvat ohledně chopra, ale něco přeci jen na ukázku, Choper má nízko těžiště, jízd…
corve43 06.08.2010 20:53
corve43
Neřek bych že jízda na chopru je nebezpečná, kolega mi půjčil Yamahu Virago XV535 nebo něco takového… poslední
saturn11 07.08.2010 21:42
saturn11

Nechci Ti nic rozmlouvat ohledně chopra, ale něco přeci jen na ukázku, Choper má nízko těžiště, jízda s ním na silnici, kde jsou vyjeté koleje je dosti riskantní, obzvláště pro nováčky i kdejaký výmol, odpérování též nic moc. Pokud to nemá patřičný výkon je to samozřejmě i jízda na srdce (práskáš heftem jak divokej). Každému se líbí něco jiného. Já vlastním velké enduro patřičně výkonné a jízda kolem stovky je brumlání. Předjetí není problém a to v současnosti na našich silnicích je podstatné

Neřek bych že jízda na chopru je nebezpečná, kolega mi půjčil Yamahu Virago XV535 nebo něco takového a vyrazili jsme na víkend pryč a byla to paráda. Jel jsem na tom poprvé a že bych měl náký problémy co tu píšeš bych neřek. Nikdy jsem neviděl a neslyšel že by se vymázl někdo chopru akorát na silničních a párkrát na endurech. Když se někdo vymlátí na choppru tak to většinou končí pár odřeninami jak na těle tak i na motorce.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru