Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pojištění Automobilu

k těm bonusům(uz jsem psal výše): Ja i Otec mame prvni auto.. On nikdy zadne nevlastnil a tak ho stalo povine jako novacka 5200 (dnes 4600) totez i ja...

k tomu limitu co tu rikate.. pokud si to zridim i na pojistovne mam limit 35/35.. viz priloha minule.. kdyz sem mel pred rokem pojisteni, byl limit 35/35. Když ma dnes otec pojistěni ma limit rovnez 35/35.. Ano je lespi mit 100/100mil ale ja to Rozhodne nevyuziju.. a hoodne pochybuju ze by sem na svem venkove potkal nejakou tu cisternu kterou by sem naboural, ta by naborala dalsi automobily, oleje by vytekly do vody a pod jak se psalo vyse.. Kdyby clovek takto myslel tk by si mohl pojistit uplne vsechno..

To jak rikate:Byl jsem přímo v pojišťovně,žádné obchodní poradce mi takovou cenu neudělal ani náhodou Vy kdyby jste mel firmu a vedel ze muzete davat pojisteni za 3tis (dovoluje to zakonik) ale vsichni jej davaji za 5 tk by ste pristoupil na ty 3tis a sam sebe skubal a nevydelaval na kazde pojistce cca 2tis? Pojistovna toto nepripusti a nabidne drazzsi ikdyz se da udelat levneji.. a ten pojistovakum to je celkem jedno.. oni budou mit vice uzavrenych smluv tim padem vice premii a nic neporusili jelikoz jim to umoznuje zakon a navic Pojistka bude furt ta sama jako uzavrena primo na Pojistovne!!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny