Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pojištění Automobilu

Dobrý den,poptejte se u pojišťovny,jak to mají s převodem bonusů mezi členami rodiny.Třeba česká pojišťovna převádí bonusy mezi členy rodiny.Tzn.,že kdyby váš otec měl maximum měsíců bezeškodného provozu a vy přejdete k té samé pojišťovně,tak vám pojišťovna přepíše jeho bonusy na vás.Jemu zůstanou jeho bonusy a vy budete mít to samé.To vím že platí u ČP.
Také jde udělat to,pokud máte třeba pojištěnou motorku,tak bonusy z motorky si můžete převéct na auto.Ale dělají to jen nějaké pojišťovny.Já se dostal s octávií 1,6 74Kw na částku 2800Kč za rok.Měl jsem před pojištěním jen 20% bonusu a teď mám maximum,protože mám pojištěného pionýra u stejné pojiš´tovny a bonus mi paní převedla.Jo a mám plnění 100mil./100mil. a dost dobré asistenční služby.Ty jsou taky důležité.Ale to někdo taky neřeší a je pro něj důležité ušetřit 500Kč za rok a při problémech z autem si odtach zacvaká ze svého.
Byl jsem přímo v pojišťovně,žádné obchodní poradce mi takovou cenu neudělal ani náhodou.Není nad to,jít na pojišťovnu,kde mají počítač a dokáží najít vše a né jako ty slibotechny co vás chtějí doma ukecat,aby to bylo dobře pro ně.
Tak dobře vyberte a nenechte se ukecat jen nízkou cenou.Pohlídejte si,co za ty peníze získáte.Nízkou cenu dost často stahují tím,že máte plnění 35mil./35mil.,ale na to bych nepřistoupil,to je málo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny