Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odhlučnenie bytu

Dobrý deň,
prosím o radu, ako odhlučniť byt - mám hlučných susedov, ktorým večne hučí hudba, až sa mi chveje stôl... chcela by som si preto dať odhlučniť byt - podlahu aj stenu. Čo je na to najlepšie, predpokladám, že na trhu budú rôzne techniky a materiály, ale ja by som chcela niečo, čo 100% funguje. Neviem, či existuje niečo, čo by potlačilo hluk úplne, že by som o susedoch ani nevedela, alebo všetky materiály hluk len viac-menej potlačia?
Máte niekto dobrú skúsenosť? Alebo aj zlú - ak ste si dali odhlučniť a nefunovalo to, napíšte prosím, aby som vedela, keď mi bude nejaka firma niečo ponúkať, že do toho nemám ísť. Steny mám z tehly/cihly. Príp.môžte napísať, koľko také odhlučnenie stojí,príp. 1m2.
Ďakujem za pomoc. Jana

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
V ČR máte v tomto smere dobré a moderné zákony, naozaj sa stačí iba obrátiť na políciu.
Noro 09.06.2010 15:26
Noro
Zdravím,to si myslíte Vy,ale já mám zkušenost,takovou,že už k nám ani MP jezdit nechce,že s nimi nic… poslední
cucurka 20.02.2011 13:05
cucurka

Zdravím,to si myslíte Vy,ale já mám zkušenost,takovou,že už k nám ani MP jezdit nechce,že s nimi nic neudělá a právník se k tomu taky moc nehrnul.Takže v našem státě slušní lidé se pomoci nedovolají a pokud si nepomůžete sám,tak na Vás každý kašle,nehledě na to,že slušnou formou si sám nepomůžete.Hezký den.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru