Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Komín

Mám problém s komínem.Před časem tam bydlely kavky a ucpaly ho.Včera jsem vylezl na komín a vzal s sebou 4m tyč která vlezla prakticky celá do komínu a tam je špunt z odrobené malty a nevím čeho ještě.nedalo se to propíchnout-nevíte někdo jak se to dá šetrně prorazit?Odspodu se těžko dostanu,to bych asi musel mít nějaké instatérské péro.Předem děkuju za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Teď dělám topení a pak vlezu znova na střechu a zkusím do toho klofnout železnou tyčí.Já tam namám p…
chilcoot 01.06.2010 19:08
chilcoot
Kdysi dávno, u nás byla ještě lokální kamna Petry. Nehořelo to, tak jsem se vydrápal na střechu, že…
Rce 02.06.2010 00:12
Rce
:-D poslední
rokator 03.06.2010 14:49
rokator

Teď dělám topení a pak vlezu znova na střechu a zkusím do toho klofnout železnou tyčí.Já tam namám pochůzkovou plošinu pro kominíka a tak jsem dal na střechu 15m žebřík a ten ještě nedá asi 2m a tak stojím na hřebeni rozkročenej a vzepřenej o komín jak Belmondo a není to moc dobrej pocit když se držíte jen jen tý tyče.Řekl jsem manželce že až budeme mít uklizeno tak půjdu na komín a že bude hlídat u zděře až vylítne mour.Prej jestli jsem se nezbláznil.Ha ha.Už mě z tý práce začíná hrabat.

Kdysi dávno, u nás byla ještě lokální kamna Petry. Nehořelo to, tak jsem se vydrápal na střechu, že vymetu komín. Ten čert mi tam moc nechtěl, tak jsem kouli vytáhl nahoru, pustil volným pádem a znova tahal nahoru. Za chvíli z nedávno vymalovaného bytu příšerný řev, jako by někoho mlátili a škrtili zároveň. Pracně slezu dolů a tam bejvalá, černá jako Keňský Masaj. Kolem pokolena sazí. Jak slyšela, že se něco šourá komínem, podívala se dvířky do kamen, co se děje. Vynadáno jsem pochopitelně dostal já, že jsem měl přestat, když otvírala kamna.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru